Libnet.ro
UNICEF

05:15

Iohannis, ironie la adresa Vioricai Dancila: ,,Sa mai studieze un pic arhitectura statului

România Liberă România Liberă,
Iohannis, ironie la adresa Vioricai Dancila: ,,Sa mai studieze un pic arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a criticat marti afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, ironic la adresa Vioricai Dancila: Probabil ca este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a raspuns ironic nemultumii premierului Viorica Dancila pe motiv ca nu a fost consultata de KlausIohannis inainte de vizita in SUA. Prim-ministrul este invidios ca nu poate.

KLAUS IOHANNIS: Doamna premier trebuie sa mai studieze arhitectura statului

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, marti, afirmatiile premierului Viorica Dancila potrivit carora seful statului ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul si Parlamentul in ceea ce priveste liniile de politica externa.

Motivul pentru care instanta a respins cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la conducerea PSD

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricai Dancila la sefia PSD pe motiv ca Parchetul nu a cerut in instanta dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecatorii nu au avut un temei pentru a pune in discutie participarea la congresul PSD a unei organizatii de partid care continua sa existe.

Orban, ironii la adresa premierului: Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a raspuns luni premierului Viorica Dancila care afirma cu o zi in urma ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul inaintea intalnirii sale cu Donald Trump de la Washington. Acesta a explicat ca presedintele este cel care se ocupa de politica externa a Romaniei, adaugand ca doamna Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica.

intalnirea Vioricai Dancila cu sefa Comisiei Europene. Ce a discutat premierul cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila a discutat cu sefa Comisiei Europene despre viitorul comisar european din partea Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului, precum si despre viitorul portofoliu pentru tara noastra.

Dancila mai taie un apropiat de-al lui Dragnea din guvern. Viorel Mocanu, agentul guvernamental la CEDO, a fost eliberat din functie

Agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu, a fost eliberat din functie in urma unei cereri a premierului Viorica Dancila, se arata intr-o decizie publicata miercuri in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )