Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iohannis isi prezinta programul cu care vrea sa obtina un nou mandat

România Liberă România Liberă,
Iohannis isi prezinta programul cu care vrea sa obtina un nou mandat

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PS. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si.

Tatal tanarului omorat de Mario Iorgulescu isi striga durerea: Va conduce din nou. Sa faca puscarie

Tatal lui Dani Vicol a facut declaratii in premiera despre ziua neagra si despre calaul fiului sau. Acesta isi striga durerea in ultim ceas si spera ca Mario sa vina cat mai repede in Romania pentru a-si ispasi pedeapsa. Tatal lui Dani Vicol vrea dreptate: Sa faca puscarie Un accident cumplit a distrus viata a .

Instanta suprema sesizeaza CCR la cererea Elenei Udrea, care vrea reluarea de la zero a procesului Gala Bute, in care a fost condamnata la 6 ani de inchisoare

Instanta suprema a admis marti o cerere formulata de Elena Udrea de sesizare a Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din Codul de procedura penala, in cadrul unei cai extraordinare de atac, prin care fostul ministru solicita rejudecarea de la zero a dosarului Gala Bute. Elena Udrea avea o condamnare de 6 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu, insa instanta a suspendat executarea pedepsei, in baza deciziei Curtii Constitutionale privind nelegalitatea compunerii compleurilor de 5 judecatori de la instanta suprema.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )