Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe cancelarul Austriei. Romania preia, simbolic, presedintia Consiliului UE (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe cancelarul Austriei. Romania preia, simbolic, presedintia Consiliului UE (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe cancelarul Austriei,Sebastian Kurz. Vineri, in mod simbolic, Romania va prelua de la Austria presedintia rotativa a Consiliului UE. continuă pe B1

Romania preia vineri, simbolic, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cancelarul Austriei vine la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis il primeste la Palatul Cotroceni pe Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz. Vizita are loc in contextul in care de pe 1 ianuarie, tara noastra va prelua presedintia Consiliului Uniunii.

Presedintele il primeste maine pe cancelarul Austriei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi maine la Palatul Cotroceni, pe cancelarul austriac, Sebastian Kurz, cu care va discuta teme prioritare aflate pe agenda europeana.

Cancelarul Austriei, despre masurile fiscale: Nu spun eu firmelor austriece ce sa faca. Unii investitori ar putea sa si strnga lucrurile si sa plece

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a sugerat vineri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca firmele straine si-ar putea strange lucrurile si ar putea pleca din Romania ca urmare a masurilor fiscale anuntate de guvern, ceea ce va duce la pierderea unor locuri de munca.

Presedintele Iohannis il primeste pe cancelarul austriac la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe cancelarul austriacSebastian Kurz, cu care va discuta teme prioritare aflate pe agenda europeana. Cei doi vor avea convorbiri.

Premierul Romaniei si cancelarul Austriei, declaratii comune la Palatul Victoria. Dancila: Opiniile sunt divergente, dar e de datoria noastra sa gasim solutia pe care o asteapta cetatenii europeni

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, si cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, au facut o declaratie comuna la Palatul Victoria. Stire in curs .

Cancelarul Austriei, gata sa predea stafeta presedintiei UE la Bucuresti

Cu cateva zile inainte ca Romana sa preia oficial presedintia Consiliului UE, Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, tara care a asigurat aceasta presedintie in ultimele sase luni, face o vizita la Bucuresti, unde se va intalni cu seful statului si cu premierul.

Cancelarul Austriei: Klaus Iohannis este garantul statului de drept si al democratiei in Romania

Romania a preluat vineri, in mod simbolic, presedintia Consiliului UE de la Austria. Cancelarul Sebastian Kurz, primit la Palatul Cotroceni, a declarat ca predarea presedintiei rotative a UE nu este.

Accident spectaculos langa Palatul Cotroceni! O masina s-a rasturnat

Accident, marti seara, chiar in fata Palatului Cotroceni. O masina s-a rasturnat dupa ce a intrat in coliziune cu un alt autovehicul. Accidentul s-a produs din cauza vitezei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )