Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cancelarul Austriei, despre masurile fiscale: Nu spun eu firmelor austriece ce sa faca. Unii investitori ar putea sa si strnga lucrurile si sa plece

Hotnews Hotnews,
 Cancelarul Austriei, despre masurile fiscale: Nu spun eu firmelor austriece ce sa faca. Unii investitori ar putea sa si strnga lucrurile si sa plece

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a sugerat vineri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca firmele straine si-ar putea strange lucrurile si ar putea pleca din Romania ca urmare a masurilor fiscale anuntate de guvern, ceea ce va duce la pierderea unor locuri de munca. continuă pe Hotnews

Cancelarul Austriei, gata sa predea stafeta presedintiei UE la Bucuresti

Cu cateva zile inainte ca Romana sa preia oficial presedintia Consiliului UE, Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, tara care a asigurat aceasta presedintie in ultimele sase luni, face o vizita la Bucuresti, unde se va intalni cu seful statului si cu premierul.

Premierul Romaniei si cancelarul Austriei, declaratii comune la Palatul Victoria. Dancila: Opiniile sunt divergente, dar e de datoria noastra sa gasim solutia pe care o asteapta cetatenii europeni

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, si cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, au facut o declaratie comuna la Palatul Victoria. Stire in curs .

Romania preia vineri, simbolic, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Cancelarul Austriei vine la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis il primeste la Palatul Cotroceni pe Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz. Vizita are loc in contextul in care de pe 1 ianuarie, tara noastra va prelua presedintia Consiliului Uniunii.

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine.

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Pilonul II de pensii: Comisionul de administrare a fost redus

Guvernul a adoptat, vineri, ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Printre masurile luate se afla si reducerea comisionului de administrare cu privire la Pilonul II de penisii. Referitor la Pilonul.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

Presedintele il primeste maine pe cancelarul Austriei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi maine la Palatul Cotroceni, pe cancelarul austriac, Sebastian Kurz, cu care va discuta teme prioritare aflate pe agenda europeana.

Viorica Dancila anunta adoptarea OUG privind masurile fiscale. Iohannis nu a venit la sedinta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut o serie de declaratii la sedinta extraordinara de guvern, de la Palatul Victoria, cea in care se discuta despre ordonanta de urgenta privind modificarile.

Reactie dura a Fondului Proprietatea: Masurile fiscale propuse sunt o bomba cu ceas pentru economia Romniei

Fondul Proprietatea considera ca masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta privind fiscalitatea vor avea mai multe consecinte severe. Pilonul II de pensii private risca sa fie distrus, iar sustenabilitatea pensiilor viitoare devine incerta, se arata intr-un comunicat al Fondului. De asemenea, independenta energetica a Romaniei va fi pusa in pericol, iar tara s-ar putea afla in situatia de a se baza pe surse externe de gaze naturale, la preturi mai mari, asupra carora Guvernul nu va avea niciun control. Vezi si alte consecinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )