Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis, mesaj pentru romani de Paste: Anul acesta il vom petrece in conditii atipice, departe de cei dragi. Haideti sa facem impreuna acest efort

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj pentru romani de Paste: Anul acesta il vom petrece in conditii atipice, departe de cei dragi. Haideti sa facem impreuna acest efort

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj pentru romani in care le-a multumit celor care au respectat restrictiile si constrangerile impuse de autoritati. Totodata, cu ocazia Pastelui, acesta a notat ca sarbatorile le vom petrece in conditii atipice. Haideti sa facem impreuna acest efort, pentru ca sa putem fi din nou, cat mai repede, aproape de parinti, copiii si bunicii nostri, a adaugat presedintele. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Medicul Adrian Marinescu, recomandari pentru romani in Saptamana Mare: E bine sa faca cumparaturi online

Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase la Spitalul Matei Bals, a facut o serie de recomandari pentru romani in Saptamana Mare, cand, cel mai probabil, vor merge in numar mare la cumparaturi.

Mesajul selectionerului Mirel Radoi pentru romani

In conditiile starii de urgenta pe care o experimentam pentru a doua luna la rand, selectionerul Mirel Radoi aduce un mesaj de incredere si optimism pentru suporteri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )