Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile.

Klaus Iohannis: Vom prelungi Starea de Urgenta pentru inca 30 de zile

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Starea de Urgenta se va prelungi in Romania cu inca 30 de zile.

Ora 14.00. Klaus Iohannis vorbeste despre prelungirea starii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis va avea, de la ora 14. 00, o declaratie de presa pe tema decretului de prelungire a starii de urgenta pentru inca o luna. Primele 30 de zile expira marti, 14 aprilie, la ora 24. Asadar, noul decret al presedintelui va intra in vigoare miercuri. Tot miercuri, Parlamentul se va reuni pentru a aproba decizia presedintelui, cauzata de coronavirus, sustin sursele citate.

Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Paste pentru cei care sarbatoresc invierea in aceasta noapte, dar si pentru comunitatea ortodoxa, care celebreaza Floriile, si a vorbit despre speranta de a fi impreuna din nou.

VIDEO Klaus Iohannis: Starea de urgenta, prelungita 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca a semnat decretul de prelungire cu 30 de zile a starii de urgenta, instituita in 16 martie pentru a limita propagarea pandemiei de coronavirus. Este absolut evident ca ne luptam cu o epidemie extrem de greu de controlat, a spus seful statului, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat ca a semnat prelungirea Starii de Urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, ca a semnat decretul prin care se.

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca starea de urgenta se prelungeste cu 30 de zile.

ALERT Klaus Iohannis a anuntat prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, prelungirea starii de urgenta cu inca 30 de zile, printr-un nou decret.

Traian Basescu, apel catre Klaus Iohannis: Este urgent! Fara aceste masuri, Romania intra intr-o situatie de criza economica profunda

Traian Basescu vine cu un apel adresat presedintelui Klaus Iohannis. Fostul presedinte sustine ca daca nu vor fi adaugate inca sapte puncte in decretul de extindere al starii de urgenta, Romania va fi impinsa intr-i criza economica profunda.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Se impune prelungirea starii de urgenta LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine marti, 14 aprilie, ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )