Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, obligat sa promulge bugetul pe 2019. Ministrul Finantelor: A fost o mare bataie de joc aceasta dorinta de a te lupta pe zona de buget

Antena3 Antena3,
Iohannis, obligat sa promulge bugetul pe 2019. Ministrul Finantelor: A fost o mare bataie de joc aceasta dorinta de a te lupta pe zona de buget

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, dupa ce Parlamentul a respins cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii bugetului de stat pe 2019, adoptand proiectul in forma. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Iohannis. Presedintele, obligat sa promulge Bugetul

Puterea ii da lovitura fatala lui Klaus Iohannis, in scandalul banilor. Presedintele este obligat acum sa promulge legea Bugetului, dupa ce Parlamentul a votat-o din nou, in aceeasi forma ca si.

Jigniri fara precedent la dezbaterile pentru Buget. Ministrul Finantelor: Dupa ce ca esti urat, esti si prost

Jigniri incredibile in comisiile reunite de buget-finante unde s-a discutat Bugetul pe 2019. in timp ce se discutau amendamentele depuse de Opozitie, ministrul Finantelor l-a ironizat pe senatorul PNL, Flor.

Ministrul Finantelor: Sunt multe de facut in tara asta, pentru ca tot timpul ne raportam la ce au altii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri seara, la Antena 3,despre banii romanilor. Unele salarii au crescut chiar si cu 45%. Constructorii, alaturi de angajatii din.

Ce salarii au crescut cu 45%? Ministrul Finantelor vorbeste despre banii romanilor, de la 21.00, la Sinteza zilei

In aceasta seara, de la 21. 00, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea va prezenta un document, in premiera nationala. Tot astazi, Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vorbeste despre banii romanilor. Ce.

Ministrul Finantelor: Sunt bani pentru plata pensiilor

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, a criticatdeclaratiile facute de Klaus Iohannis privind lipsa banilor pentru pensiile romanilor, spunand ca nu se pune problema sa se ajunga in aceasta.

PSD: Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni. Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii bugetului

PSD saluta, intr-un comunicat, adoptarea bugetului pe 2019, sustinand ca acesta aduce beneficii importante pentru cetateni si considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget.

Attila Korodi: Bugetul pe 2019 trebuie adoptat cat mai repede cu putinta

UDMR nu va propune, miercuri, vreo modificare la legea bugetului pe 2019, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi, care considera ca ar trebui finalizat acest serial cu meciuri politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )