Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis, la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa (VIDEO)

Klaus Iohannis a facut un apel la pace si cooperare regionala. in discursul sau la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, presedintele Romaniei a vorbit despre nevoia intaririi ONU si. continuă pe B1

Corespondenta din SUA, Iohannis, in discursul de la ONU: Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in discursul sustinut in cadrul Adunarii Generale a ONU, ca, in continuare, conflictele din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa pentru Romania si tarile din jur, subliniind in acelasi timp ca societatea contemporana se confrunta mai multe probleme, cum sunt terorismul sau migratia.

Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea/ Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Continuam sa fim preocupati de evolutiile din domeniul securitatii din regiunea noastra, dar si din jurul acesteia. Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa. Suntem inca martori ai unor actiuni intreprinse in detrimentul principiilor si normelor dreptului international, a spus presedintele Iohannis,, miercuri seara, in fata Adunarii ONU.

Romania este convinsa ca doar prin educatie de calitate putem contracara tendintele extremiste cu care se confrunta tinerii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in discursul rostit la Adunarea Generala ONU, ca mai mult ca oricand, un sistem international bazat pe reguli - statul de drept la nivel international - este fundamental, ca implicarea crescuta in educatie, asigurarea prosperitatii cetatenilor sunt cele mai eficiente cai de prevenire a instabilitatii si crizelor si a subliniat amenintarea reprezentata de conflictele prelungite din regiunea Marii Negre. De asemenea, a exprimat convingerea Romaniei ca, in contextul cresterii violentei si a dezinformarii, doar prin educatie de calitate pot fi contracarate tendintele extremiste cu care se confrunta tinerii.

Mozaicul amenintarilor de securitate, prada schimbarilor bruste a trendurilor de evolutie, pogorate asupra Marii Negre

Crizele suprapuse, interdependente si care se potenteaza reciproc se acumuleaza la nivel global. Iar acum Regiunea Extinsa a Marii Negre este in vartejul acestei suprapuneri intre crizele globale, cele europene si regionale care baga in soc leadershipul deciziei statelor din regiune.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand

Un militar roman a fost ranit joi in timpul unui exercitiu. Militarul se afla pe fregata Regele Ferdinand si efectua un exercitiu in largul Marii Negre, potrivit Ziua Constanta. Se pare ca.

Panica in largul Marii Negre: Un militar roman a fost ranit pe fregata Regele Ferdinand dupa ce a cazut din elicopter in timpul unei exercitiu (VIDEO)

UPDATE:Militarul roman ranit in cadrul unui exericitiu era scafandru. Acesta actiona in cadrul unui exercitiu in care trebuia sa coboare din elicopter pe franghie la bordul.

Descoperire uluitoare pe fundul Marii Negre: Istoria se desfasoara chiar sub ochii nostri - VIDEO

Marea Neagra adaposteste inca multe comori ale istoriei imperiilor care s-au succedat de-a lungul coastelor ei. O expeditie de doi ani a unei echipe de oameni de stiinta din domeniul cercetarii maritime a .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )