Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea/ Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea/ Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa

Continuam sa fim preocupati de evolutiile din domeniul securitatii din regiunea noastra, dar si din jurul acesteia. Conflictele prelungite din regiunea Marii Negre raman o amenintare serioasa. Suntem inca martori ai unor actiuni intreprinse in detrimentul principiilor si normelor dreptului international, a spus presedintele Iohannis,, miercuri seara, in fata Adunarii ONU. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, in fata Adunarii ONU: Atentatele genereaza insecuritate pentru toata lumea

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza in aceste momente Adunarii Generale a ONU. Seful statului roman si-a inceput discursul adresand condoleante Mexicului pentru victimele cutremurului care a lovit tara marti seara. Iohannis sustine ca este nevoie de o Curte Internationala a Teorismului precum si de infiintarea unor comisii care sa cerceteze impactul si cauzele migratiei internationale si sa propuna solutii concrete.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu preseditii Estoniei si Egiptului, la New York

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi.

Liviu Dragnea vrea sa se instituie un calendar pentru intanirile cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este una institutionala, dar se intalnesc cam rarut, fiind de parere ca ar trebui instituit un fel de calendar.

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Adunarii Generale a ONU, Miroslav Lajcak, in cadrul careia seful statului a precizat ca Romania sustine demersurile de prevenire a conflictelor.

Klaus Iohannis, in vizita in SUA. Presedintele participa la cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU si se intalneste cu omologii din Estonia si Egipt

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak si va avea intrevederi bilaterale si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi, potrivit programului oficial al presedintelui, publicat de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu conducatorii ONU si NATO si cu trei presedinti

Klaus Iohannis a luat parte la o intalnire in New York cu presedintele Adunarii ONU, Miroslav Lajcak, cu secretarul general al NATO si cu presedintii Egisptului, Serbiei, Estoniei si al.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intrevedere cu Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la sesiunea Adunarii Generale a ONU, a avut marti o intrevedere cu Donald Tusk, presedintele Consiliului European.

Klaus Iohannis, semnal extrem de dur pentru presedintele Ucrainei: Mi-am contramandat vizita la Kiev din cauza legii care restrictioneaza drepturile minoritatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi la New York ca si-a anulat vizita pe care trebuia sa o faca in octombrie in Ucraina la invitatia presedintelui Petro Porosenko din cauza votarii legii care va restrictiona drastic dreptul la invatamant in limba materna pentru minoritatile din Ucraina. Amanarea unei vizite prezidentiale este un semnal diplomatic extrem, extrem de dur, a spus Iohannis la finalul vizitei sale la ONU.

FOTO Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele american Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu omologul sau american, Donald Trump, la receptia traditionala in onoarea sefilor de delegatie participanti la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicata miercuri pe pagina de Facebook a sefului statului.

Klaus Iohannis, o noua intalnire cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu omologul sau american, Donald Trump, la receptia traditionala in onoarea sefilor de delegatie participanti la ONU, fotografia de la acest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )