Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iohannis: Se pare ca pe unii inceperea anului scolar ii ia prin surprindere

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Se pare ca pe unii inceperea anului scolar ii ia prin surprindere

Legea educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle ale carui piese se schimba continuu, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar la Colegiul Gh. Sincai din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Iohannis: Se pare ca, de fiecare data, pe unii inceperea anului scolar ii ia prin surprindere

Legea educatiei trebuie sa inceteze sa mai fie un puzzle ale carui piese se schimba continuu, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar la Colegiul Gh. Sincai din Bucuresti.

Klaus Iohannis: De fiecare data, inceperea anului scolar pe unii ii ia prin surprindere. Fiecare guvern ridica din umeri aratand cu degetul spre guvernul dinainte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an scolar la Liceul Gheorghe Sincai. in discursul sustinut in fata elevilor liceului bucurestean,.

Cum a pregatit ministrul Pop inceperea anului scolar: Elevii n-au manuale, inspectorii sunt schimbati pe criterii politice, iar sute de scoli n-au avize

Anul scolar incepe, luni, pe fondul unor decizii controversate ale ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Carmen Iohannis, prezenta la deschiderea anului scolar, la Sibiu: Nu vreau sa renunt la iubirea vietii mele,... scoala (FOTO, VIDEO)

Prima doamna Carmen Iohannis s-a reintors la catedra. Sotia presedintelui Romaniei preda limba engleza la Colegiul Gheorghe Lazar din municipiul Sibiu si este diriginta la o clasa a XI.

O profesoara in rochie transparenta, careia pare ca i se vede lenjeria intima, s-a asezat langa Ponta la deschiderea anului scolar (FOTO)

Victor Ponta a avut parte la deschiderea anului scolar in Gorj de un moment stanjenitor. Prezent la Colegiul National Ecaterina Teodoriu din Targu Jiu pentru a le tine elevilor un discurs cu.

Luni incepe scoala. Structura anului scolar 2017-2018: noutati si marile probleme ale educatiei

Elevii incep luni, 11 septembrie, cursurile anului scolar 2017-2018, pe acestia asteptandu-i 35 de saptamani de scoala. Fata de anul scolar trecut, Ministerul Educatiei a stabilit si cateva noutati. Astfel, absolventii de liceu vor sustine probele orale ale examenului de Bacalaureat, in timpul semestrului al II-lea, in luna februarie, iar profesorii vor putea corecta de acasa, online, lucrarile candidatilor la Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Dincolo de noutati, multe dintre probleme raman aceleasi: profesori slab pregatiti, programe scolare invechite si necorelate cu piata muncii, iar elevii de clasa a V-a incep cursurile fara a avea toate manualele pe banci.

EXCLUSIV FOTO Debutul anului scolar intampinat de profesori cu PROTESTEZ

Debutul anului scolar a venit cu vechile probleme: lipsa manualelor, scoli fara autorizatii, la care s-au adaugat exercitiile de imagine ale liderilor, politizarea institutiilor si proteste timide ale profesorilor.

Sute de profesori aradeni au protestat cu banderole si ecusoane impotriva subfinantarii sistemului educational, la deschiderea anului scolar

Sute de angajati din scolile aradene au protestat, luni, la deschiderea anului scolar, purtand banderole albe sau ecusoane in piept pe care au scris cuvantul protest, ei dorind sa atraga astfel atentia asupra subfinantarii sistemului educational si nerespectarii programului de guvernare, potrivit News. ro.

Liviu Pop, discurs cu greseli gramaticale la inceputul anului scolar. Ministrul Educatiei, incurcat de cuvantul copiii

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sustinut un discurs la inceputul anului scolar scris cu greseli gramaticale, dupa cum arata imaginile filmate de Antena 3. Cuvantul copiii era scris cu doar doi i. Cand a fost pus sa explice care este rolul celui de-al treilea i, lui Pop i s-a intrerupt brusc telefonul. Pentru eroare, ministrul a dat vina pe un functionar al ministerului.

Ambasadorul Germaniei in Romania a intrat cu masina in curtea Colegiului Goethe, la deschiderea anului scolar (FOTO)

La inceputul anului scolar, invitat de onoare la Colegiul Goethe din Capitala a fost ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt. Soferul acestuia a ignorat aglomeratia si a intrat cu masina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )