Libnet.ro
UNICEF

05:15

Iohannis: Personal, cred ca se pot organiza alegerile

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Personal, cred ca se pot organiza alegerile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, ca in opinia lui se pot desfasura alegeri in. continuă pe România Liberă

Iohannis, intrebat daca se impune amanarea alegerilor locale: Sunt convins ca daca pandemia nu se agraveaza si se iau masuri stricte se pot organiza alegerile La mijlocul lui august se ia o decizie

Presedintele Klaus Iohannis se declara convins ca daca pandemia de COVID-19 nu se agraveaza si se iau masuri stricte se pot organiza alegerile locale la 27 septembrie, data prevazuta. El a spus ca, daca situatia nu se agraveaza, actul de votare se poate organiza in conditii bune, pentru ca nu e mai complicat sa mergi sa votezi decat sa mergi la magazin sa cumperi paine. Iohannis a precizat ca situatia va fi evaluata si ca la jumatatea lunii august se va decide daca se va mentine data de 27 septembrie sau va fi reluata discutia.

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiunea de cenzura in august Luni il voi chema oficial pe Ludovic Orban in Parlament, sa spuna daca se mai pot organiza alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii nu vor mai astepta ridicarea starii de alerta si vor depune chiar din august motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL. El a.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Este un moment critic. Romania a atins aprope 1200 de cazuri zilnice de coronavirus. Daca pandemia nu se agraveaza, putem organiza alegerile. LIVE TEXT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au locin contextul in care acesta a convocat, miercuri, o sedinta pe tema.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Este un moment critic. Romania a atins aprope 1.200 de cazuri zilnice de coronavirus. Daca pandemia nu se agraveaza, putem organiza alegerile. LIVE TEXT (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au locin contextul in care acesta a convocat, miercuri, o sedinta pe tema.

Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca decizia reinstituirii starii de urgenta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19 poate fi luata doar in masura in care specialistii afirma ca nu exista alta solutie. Dati-mi voie sa consider starea de urgenta, care ar inhiba libertati, drepturi, economie, ca o ultima posibilitate, a spus seful statului.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )