Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat, ieri, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

Iohannis va participa luni la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

Ministerul Afacerilor Externe a subliniat importanta Parteneriatului Estic, la Bruxelles

Teodor Melescanu, ministerul Afacerilor Externe, a participat marti, la Bruxelles, la Conferinta aniversara la nivel inalt a Parteneriatului Estic PaE), cu ocazia marcarii a 10 ani de la lansarea acestuia,.

Pompeo, la Bruxelles, pentru a discuta despre Iran cu UE

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a decis sa efectueze astazi o vizita la Bruxelles, pentru a discuta despre probleme urgente, si anume Iranul, cu oficiali europeni, a anunat un oficial de la Departamentul de Stat american.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )