Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOHANNIS: Prin carantinarea localitatilor putem sa tinem sub control epidemia de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Prin carantinarea localitatilor putem sa tinem sub control epidemia de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin carantinarea localitatilor epidemia de COVID-19 poate fi tinuta sub control, apreciind ca este o masura care si-a dovedit eficienta, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Firea despre carantinarea localitatilor din Ilfov: Fereasca Dumnezeu de prostul harnic. Haosul de la guvernare intrece orice limita

Gabriela Firea, fost primar general care locuieste in Ilfov, critica decizia autoritatilor privind carantinarea localitatilor din jurul capitalei si sustine ca masura este absurda in conditiile in care foarte multi bucuresteni si-au facut case in afara orasului, dar trebuie sa vina zilnic in Bucuresti, fie la munca, fie pentru alte probleme administrative. Haosul de la guvernare intrece orice limita! Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!, a comentat social democrata, pe Facebook.

DAN TUDORACHE, DUPA CE A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR: Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008?

Dan Tudorache a reactionat pe pagina sa pe Facebook la comunicatul oficial al DNA, in urma caruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

Dan Tudorache este cercetat de DNA sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei Dan Tudorache, care a fost audiat de procurorii DNA peste 12 ore, este cercetat sub control judiciar pe cautiune pentru infractiuni asimilate coruptiei si spalare de bani, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )