Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

Iohannis: Carantinarea este o masura care si-a dovedit eficienta

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia de carantinare a unor localitati din Romania .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Klaus Iohannis a promulgat Legea care aproba realizarea Autostrazii Nordului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care aproba obiectivul de investitii Autostrada Nordului Vama Oar - Satu Mare - Baia Mare - Dej - Bistrita - Vatra Dornei - Suceava. Obiectivul de.

IOHANNIS: Prin carantinarea localitatilor putem sa tinem sub control epidemia de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca prin carantinarea localitatilor epidemia de COVID-19 poate fi tinuta sub control, apreciind ca este o masura care si-a dovedit eficienta, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, intrebat daca se impune carantina in Bucuresti: Problematica e nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Capitala, avand in vedere ca mai multe localitati din Ilfov au aplicat aceasta masura din cauza cresterii mari a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Klaus Iohannis a discutat in cadrul reuniunii Consiliului European, despre problemele cu care se confrunta statele membre UE in gestionarea pandemiei de Covid-19. Presedintele a spus ca exista probleme in stabilirea unor protocoale comune de testare Covid-19 si recunoastere a acestora intre statele membre UE, pentru a facilita libera circulatie. De asemenea, seful statului a precizat ca trebuie luate masuri pentru evitarea eventualelor deficiente care ar putea aparea in lantul de aprovizionare cu un vaccin impotriva Covid-19, conform Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )