Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 13:15 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iunie, Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 18:10 Plumb: Efortul bugetar al dublarii alocatiilor este de 900 milioane lei, in acest an *Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat Efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura, a declarat, azi, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Rovana Plumb, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi24. *Victor Ponta anunta ca sunt bani pentru dublarea alocatiilor.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Iohannis anuntase inca de acum doua saptamani, cand proiectul initiat de PNL a fost votat de Parlament, ca vrea sa promulge legea chiar pe 1 iunie, ziua copiilor.

Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura.

Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Majorarea alocatiei a fost aprobata recent de catre deputati, sub forma unui amendament propus de PNL, scrie Mediafax .

1 IUNIE: Iohannis promulga astazi legea care prevede DUBLAREA alocatiilor pentru copii. Plumb: Peste 3,7 milioane de copii vor primi alocatia dublata

Copiii vor avea alocatii de 84 de lei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea care prevede dublarea alocatiilor de stat pentru copii. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iun.

Surse: Iohannis a promulgat Legea maririi alocatiilor

Surse apropiate Administratiei Prezidentiale sustin ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a Legii care prevede majorarea alocatiilor pentru copii la 84 de lei, potrivit site-ului stiripesurse.

Propaganda: dupa ce s-a opus ideii, PSD se lauda cu dublarea alocatiilor

Desi s-au opus din rasputeri tuturor initiativelor de majorare a alocatiilor pentru copii, social-democratii s-au repezit sa-si aroge, in frunte cu premierul Ponta, meritul dublarii acestora. Legea privind cresterea alocatiilor a fost promulgata, ieri, de presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult, s-au platit mai multe taxe si s-au acoperit gaurile

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget, a declarat premierul Victor Ponta, la RTV.

Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult si s-au platit mai multe taxe

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget. Declaratiile au fost facute la RTV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )