Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb anunta efortul bugetar pentru dublarea alocatiilor

Ministrul Muncii Rovana Plumb a declarat, luni, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura. continuă pe România Liberă

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 18:10 Plumb: Efortul bugetar al dublarii alocatiilor este de 900 milioane lei, in acest an *Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat Efortul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii este de 900 milioane lei, in acest an, si au fost indentificate resursele pentru a suporta masura, a declarat, azi, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Rovana Plumb, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Digi24. *Victor Ponta anunta ca sunt bani pentru dublarea alocatiilor.

Rovana Plumb anunta cand va fi analizata in Parlament noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, luni, la Romania Tv, ca noua lege a salarizarii va merge in Parlament cam in octombrie, dupa ce va fi dezbatuta public si cu institutiile financiare internationale.

Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocatiilor

ACTUALIZARE 13:15 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iunie, Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

1 IUNIE: Iohannis promulga astazi legea care prevede DUBLAREA alocatiilor pentru copii. Plumb: Peste 3,7 milioane de copii vor primi alocatia dublata

Copiii vor avea alocatii de 84 de lei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea care prevede dublarea alocatiilor de stat pentru copii. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 1 iun.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. De altfel, seful statului anuntase ca intentioneaza sa.

Victor Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult, s-au platit mai multe taxe si s-au acoperit gaurile

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget, a declarat premierul Victor Ponta, la RTV.

Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult si s-au platit mai multe taxe

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget. Declaratiile au fost facute la RTV.

Rovana Plumb: Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Rovana Plumb, a declarat ca Ministerul Muncii lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa fie acordate in functie de venitul familiei, urmand ca acest proiect sa fie prezentat public.

Propaganda: dupa ce s-a opus ideii, PSD se lauda cu dublarea alocatiilor

Desi s-au opus din rasputeri tuturor initiativelor de majorare a alocatiilor pentru copii, social-democratii s-au repezit sa-si aroge, in frunte cu premierul Ponta, meritul dublarii acestora. Legea privind cresterea alocatiilor a fost promulgata, ieri, de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )