Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Adevărul Adevărul,
Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice. continuă pe Adevărul

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Iohannis, mesaj catre parlamentari: Adoptati cu celeritate legea privind starea de alerta! E nevoie urgenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa adopte cu celeritate legea privind starea de alerta. Proiectul va trece azi de Senat si maine de Camera Deputatilor, insa oricum nu poate fi promulgat pana la inceputul saptamanii viitoare. Seful statului a anuntat ce masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand de vineri.

Weber, despre legea privind starea de alerta: Nu vom ataca aceasta lege in aceste doua zile pana cand presedintele are posibilitatea sa o promulge

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca nu va ataca la Curtea Constitutionala legea privind starea de alerta in perioada imediat urmatoare, dar va analiza actul normativ, demersul fiind, insa, de durata. Weber a precizat ca a urmarit dezbaterile din Parlament si s-a declarat multumita ca amendamentul care ar fi permis intrarea in vigoare imediata a legii ceea ce ar fi fost neconstitutional a fost eliminat.

Legea privind starea de alerta va fi adoptata azi de Senat. Maine ajunge la Camera Deputatilor

Legea privind starea de alerta este, marti, pe ordinea de zi a Senatului, insa parlamentarii din Comisia juridica, de numiri, disciplina, imunitati si validari trebuie sa intocmeasca anterior raportul. Legea cuprinde unele masuri temporare si, dupa caz, graduale, pe care autoritatile le pot lua pentru a reduce raspandirea virusului, dupa iesirea din starea de urgenta.

Legea privind starea de alerta, adoptata de Senat. Camera Deputatilor are ultimul cuvant. Serban Nicolae: A fost o lege lucrata cu furca

Legea privind starea de alerta, modificata radical de PSD, a trecut de Senat, 111 voturi fiind pentru, doar opt impotriva si 15 abtineri. PNL a anuntat ca se abtine, USR a anuntat ca nu va vota proiectul de lege.

Avocatul Poporului a identificatdoua mari probleme la legea privind starea de alerta

Curtea Constitutionala decide miercuri asupra sesizarii facute privind Ordonanta care reglementeaza starea de alerta si tot miercuri, Camera Deputatilor - decizionala - va adopta, cel mai probabil, legea propusa de Guvern privind starea de alerta.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind starea de alerta a fost publicata in Monitorul Oficial si va intra in vigoare luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )