Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Masca de protectie in spatiile inchise si respectarea distantei de 1,5 metri, obligatorii din 15 mai

Klaus Iohannis a spus: in primul rand, devine obligatorie din 15 mai purtarea mastii de protectie, atunci cand ne gasim in spatii inchise, la magazin, cand mergem sa cumparam alimente, in transportul in comun, in birouri, etc.

Presedintele Klaus Iohannis are baza legala pentru a putea declara, din nou, stare de urgenta

Noua ordonanta anuntata joi de Marcel Vela, OUG 682020, modifica patru acte normative cu incidenta in domeniul managementului situatiilor de urgenta si al protectiei civile, respectiv: OUG 212004, OUG 12014, OG 882001 si Legea 4812004.

Legea privind acordarea de sporuri personalului medical aflat in prima linie a luptei de combatere a epidemiei a fost promulgata

Legea pentru recunoasterea meritelor personalului medical aflat in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus a fost promulgata vineri de presedintele Klaus Iohannis. Legea prevede acordarea unor sporuri de 30% din salariul de baza, pentru perioada starii de urgenta si trei luni de la incetarea starii de urgenta.

KLAUS IOHANNIS, DECLARATII LA IESIREA DIN STAREA DE URGENTA: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis, prezinta masurile care intra in vigoare incepand de maine, 15 mai, cand expira starea de urgenta.

Klaus Iohannis a promulgat legea starii de alerta

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Iohannis, mesaj catre parlamentari: Adoptati cu celeritate legea privind starea de alerta! E nevoie urgenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sa adopte cu celeritate legea privind starea de alerta. Proiectul va trece azi de Senat si maine de Camera Deputatilor, insa oricum nu poate fi promulgat pana la inceputul saptamanii viitoare. Seful statului a anuntat ce masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )