Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOHANNIS: PSD si ALDE continua sa se indeparteze de interesele cetatenilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: PSD si ALDE continua sa se indeparteze de interesele cetatenilor

Singurele partide care au decis sa nu semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei sunt PSD si ALDE, care continua sa se indeparteze de interesele cetatenilor. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: L-as invinge pe Iohannis daca as fi candidatul PSD, ALDE, Pro Romania

Primarul general, Gabriela Firea, a spus, ieri, la o emisiune televizata, ca l-ar invinge pe Klaus Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale in cazul in care ar beneficia de sustinerea PSD, ALDE si Pro Romania.

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, atac la Putere: Majoritatea PSD si ALDE sunt impotriva vointei cetatenilor romani

Uniunea Democrata Maghiara din Romania si grupul parlamentar al minoritatilor nationale au semnat, marti, intr-o ceremonie publica organizata la Palatul Cotroceni, Acordul Politic National pentru.

Firea: L-as invinge pe Iohannis daca as fi candidatul PSD, ALDE si Pro Romania

Primarul capitalei, Gabriela Firea a spus luni la B1 TV ca este convinsa ca ar castiga alegerile prezidentiale daca ar fi sustinuta de o coalitie electorala de tip USL 2, intrucat, potrivit sondajelor din ultimele doua luni, este peste presedintele Klaus Iohannis la capitolul incredere, doar ca in acest moment este doar un candidat la candidatura.

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei.

Tariceanu vorbeste despre ruperea iminenta a coalitiei PSD-ALDE: Nu suntem legati ombilical de guvernare. Nici pe colegii mei ministri nu i-a nascut mama ministri

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sugereaza ca partidul pe care il conduce ar putea iesi de la guvernare in contextul dezacordului din coalitie legat de desemnarea unui candidat pentru alegerile.

Tariceanu prevesteste sfarsitul aliantei PSD-ALDE: Vor fi probleme in cadrul coalitiei. in campanie, spiritele se mai infierbanta

Calin Popescu Tariceanu i a lansat primul atac la adresa colegilor din coalitia de guvernare la scurt timp dupa ce a fost validat de conducerea ALDE drept candidatul formatiunii la prezidentiale.

Gabriela Firea: Sunt unul dintre candidatii care pot sa reprezinte cu fruntea sus PSD, ALDE si PRO Romania in competitia pentru prezidentiale

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a vorbit la Sinteza Zilei despre candidatura sa la alegerile prezidentiale. Din punctul meu de vedere si al celor care m-au.

Plesoianu, despre Alianta PSD-ALDE cu Ponta: ,,Doamne, fereste!

Senatorul PSD Liviu Plesoianu a reactionat pe Facebook, dupa ce premierul Viorica Dancila ar fi purt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )