Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis, reactie dupa ce un alt roman a murit in Afganistan in urma unui atac terorist

Adevărul Adevărul,
Iohannis, reactie dupa ce un alt roman a murit in Afganistan in urma unui atac terorist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleantele sale familiei militarului roman ucis joi dimineata la Kabul, intr-un atac terorist cu masina-capcana. continuă pe Adevărul

Dancila, reactie dupa ce un roman a murit la Kabul: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila a condamnat, marti seara, atacul sangeros din Kabul si a spus ca regreta moartea diplomatului roman, transmitand condoleante familiei acestuia.

Un militar roman a murit in urma noii explozii de la Kabul. Ministerul Apararii: Militarul se afla intr-o misiune de patrulare - UPDATE

Un militar roman a murit in Afganistan, in urma exploziei din Kabul. Ministerul Apararii Nationale a precizat ca militarul roman executa o misiune de patrulare in apropiere de Green Zone. Este cel de al 30-lea militar roman mort in misiune in Afganistan. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul de luni noaptea in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav. Militari romani victime in teatrele de operatiuni din Afganistan.

Ora 17.00. Iohannis anunta daca accepta ministrii interimari propusi de Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa miercuri, de la ora 17. PSD si Guvernul Dancila asteapta o decizie a sefului statului privind situatia ministrilor. De asemenea, presedintele va avea prima reactie dupa atentatul de la Kabul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )