Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iohannis, la receptia cu prilejul Zilei Nationale a Romniei: Guvernantii si ntreaga clasa politica trebuie sa se ridice la naltimea responsabilitatii istorice

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, la receptia cu prilejul Zilei Nationale a Romniei: Guvernantii si ntreaga clasa politica trebuie sa se ridice la naltimea responsabilitatii istorice

Romania de maine este o Romanie democrata, europeana, prospera, o tara pretuita in lume pentru oamenii ei harnici si onesti, a spus presedintele Klaus Iohannis, in deschiderea receptiei oferite la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, notand totodata ca guvernantii si intreaga clasa politica trebuie sa se ridice la inaltimea responsabilitatii istorice. continuă pe Hotnews

VIDEO Iohannis, la receptia cu prilejul Zilei Nationale a Romniei: Guvernantii si ntreaga clasa politica trebuie sa se ridice la naltimea responsabilitatii istorice

Romania de maine este o Romanie democrata, europeana, prospera, o tara pretuita in lume pentru oamenii ei harnici si onesti, a spus presedintele Klaus Iohannis, in deschiderea receptiei oferite la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, notand totodata ca guvernantii si intreaga clasa politica trebuie sa se ridice la inaltimea responsabilitatii istorice.

Premierul Dancila, la receptia oferita la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

Premierul Viorica Dancila participa vineri, incepand cu ora 18,00, la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis in Sala Unirii a Palatului Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale a.

Viorica Dancila, lasata singura de Dragnea si Tariceanu: Premierul, fata in fata cu Iohannis, la Cotroceni

Viorica Dancila a decis sa mearga la receptia oferita de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care va avea loc la Palatul Cotroceni. Premierul va merge neinsotita, liderii PSD-ALDE.

Scandal politic, inaintea Zilei Nationale. Ordonanta pe amnistie si gratiere, motivul conflictului

Scandal politic urias, in pragul zilei nationale, pe legea amnistiei si gratierii. Presedintele acuza PSD ca vrea sa-l scape pe Dragnea de inchisoare si avertizeaza ca o eventuala ordonanta de.

Restrictii de circulatie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei si a Targului de Craciun. Rutele ocolitoare si recomandarile Politiei Rutiere

La solicitarea Ministerului Apararii Nationale, in contextul organizarii paradei militare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Brigada Rutiera a Capitalei dispune masuri specifice din competenta, in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului rutier, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru.

Incident la receptia lui Iohannis de la Cotroceni. Un barbat a fost resuscitat la petrecere. Medicii au intervenit rapid

Unui barbat in varsta de circa 60 de ani care participa vineri seara la receptia de la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale i s-a facut rau, acesta fiind transportat la spital. Barbatul este sotul.

Incident la receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni. Un invitat a ajuns la spital

Unui barbat in varsta de circa 60 de ani care participa vineri seara la receptia de la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Nationale i s-a facut rau, acesta fiind transportat la spital. Barbatul este.

Viorica Dancila a acceptat sa fie alaturi de Klaus Iohannis la receptia de la Cotroceni

Viorica Dancila a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis la receptia de la Palatul Cotroceni, organizata cu ocazia Zilei Nationale, fiind insa singurul reprezentant al coalitiei guvernamentale PSD-ALDE care va fi prezent. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu vor participa.

Klaus Iohannis, mesaj IMPORTANT inainte de parada Centenarului: Viitorul il faurim astazi, iar generatia actuala are o mare responsabilitate in conturarea destinului Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut vineri, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati civile cu prilejul Zilei Nationale a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )