Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila a acceptat sa fie alaturi de Klaus Iohannis la receptia de la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila a acceptat sa fie alaturi de Klaus Iohannis la receptia de la Cotroceni

Viorica Dancila a acceptat invitatia lui Klaus Iohannis la receptia de la Palatul Cotroceni, organizata cu ocazia Zilei Nationale, fiind insa singurul reprezentant al coalitiei guvernamentale PSD-ALDE care va fi prezent. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu vor participa. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila i-a transmis lui Iohannis un mesaj de pace: Las n spate atacurile

Sedinta solemna a celor doua Camere ale Parlamentului dedicata Marii Uniri a fost un prilej pentru premierul Viorica Dancila sa ii transmita sefului statului un mesaj de pace. Dancila a marsat pe ideea de consens politic inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE de la 1 ianuarie.

Viorica Dancila merge la receptia de la Palatul Cotroceni. Liderii PSD-ALDE nu vor participa nici n acest an

Premierul Viorica Dancila va merge vineri seara la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. De la eveniment vor lipsi liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Ei nu au mers nici anul trecut la receptia de la Cotroceni, iar in 2016 nu au fost invitati, seful statului anuntand ca nu i-a chemat pe cei cu probleme in justitie.

Viorica Dancila, lasata singura de Dragnea si Tariceanu: Premierul, fata in fata cu Iohannis, la Cotroceni

Viorica Dancila a decis sa mearga la receptia oferita de Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care va avea loc la Palatul Cotroceni. Premierul va merge neinsotita, liderii PSD-ALDE.

Cum a venit imbracat Klaus Iohannis la receptia de la Cotroceni de 1 Decembrie. Invitatii si-au intors capetele sa-l vada pe presedinte FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a surprins vineri seara la receptia de la Cotroceni prilejuita de Ziua Nationala si de implinirea unui secol de la Marea Unire. Obisnuiti de obicei cu tinutule discutabile ale.

Viorica Dancila merge la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni. Dragnea si Tariceanu boicoteaza

Guvernul a anuntat vineri ca premierul Viorica Dancila va participa la receptia de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, gazduita de presedintele Klaus Iohannis. Ea devine, asadar, primul premier PSD din ultimii doi ani care da curs invitatiei.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, la receptia de Ziua Nationala: Guvernantii trebuie sa se ridice la inaltimea responsabilitatii istorice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut in discursul sau de vineri, de la receptia de Ziua Nationala, ca guvernantii trebuie sa se ridice la inaltimea responsabilitatii istorice, iar unirea, la care s-a.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri

Parlamentul se reuneste miercuri intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila: Nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri seara ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului si vom avea sarbatori fericite, intrebata fiind pe aceasta tema de jurnalittii aflati la receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Romanii vor oameni politici cinstiti

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )