Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a Adinei Florea. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis respinge din nou propunerea ministrului Justitiei de numire a Adinei Florea la sefia DNA / Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a doua oara propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de numire a procurorului Adina Florea la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la sefia DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Orban: Propunerea Adinei Florea la sefia DNA - nelegala

ACTUALIZARE Ludovic Orban a declarat, ieri, ca lista pe care se afla candidatii liberali pentru europarlamentare va fi stabilita pana la mijlocul lunii februarie. ----- Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca propunerea Adinei Florea la sefia DNA este nelegala.

Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oara la sefia DNA: Nu exista dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare in care il anunta ca respinge pentru a doua oara numirea Adinei Florea la sefia DNA.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Tudorel Toader. Motivul respingerii Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei.

Iohannis o respinge iar pe Adina Florea, propusa de Toader la sefia DNA. Cum motiveaza presedintele

Presedintele Klaus Iohannis o respinge din nou pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA. Luand act de faptul ca, in continuare, documentatia transmisa nu contine dovada care sa.

Membru CNSAS: Acordarea avizului in cazul Adinei Florea, propusa din nou la conducerea DNA, ridica o serie de probleme de legalitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o din nou pe Adina Florea la sefia DNA, desi aceasta a fost respinsa de presedintele Klaus Iohannis, care a invocat probleme legate de avizul CNSAS. Acordarea avizului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )