Libnet.ro
UNICEF

16:45

Orban: Propunerea Adinei Florea la sefia DNA - nelegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban: Propunerea Adinei Florea la sefia DNA - nelegala

ACTUALIZARE Ludovic Orban a declarat, ieri, ca lista pe care se afla candidatii liberali pentru europarlamentare va fi stabilita pana la mijlocul lunii februarie. ----- Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca propunerea Adinei Florea la sefia DNA este nelegala. continuă pe Ziarul Bursa

Toader, intrebat daca Iohannis e obligat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA fara a se opune: Eu ma bucur ca intelegeti,

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a.

Anca Jurma si-a anuntat motivele renuntarii la sefia DNA: Climatul ostil si modul in care unii procurori si-au exprimat nemultumirile

Anca Jurma a transmis, intr-un comunicat de presa, motivele care au determinat-o sa nu mai accepte prelungirea mandatului de interimar la sefia DNA. Magistratul s-a referit la aparitia in spatiul public inregistrarii unei discutii cu procurorul Florentina Mirica, criticand maniera in care unii procurori au ales sa isi exprime nemultumirile profesionale .

Anca Jurma explica de ce nu mai vrea un mandat de interimar la sefia DNA: Cred ntr-o justitie cu minile curate

Anca Jurma a transmis, marti, in ultima zi a mandatului sau de 6 luni in functia de procuror sef al DNA, ca nu s-a solidarizat si nu se va solidariza cu abuzuri in indeplinirea actului de justitie, indiferent de catre cine s-ar comite si ca aceste abuzuri nu trebuie sa existe, iar daca exista, ele trebuie sanctionate. Cred intr-o justitie cu mainile curate, spune Anca Jurma, care a anuntat cu o zi in urma ca nu mai doreste inca un mandat interimar la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Ea explica si motivele deciziei sale, de a nu mai accepta un nou mandat la sefia DNA.

Anca Jurma nu mai vrea un nou mandat la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca Anca Jurma a renuntat la sefia DNA.

Sectia pentru procurori a CSM discuta, luni, propunerea de prelungire a delegarii procurorului Anca Jurma la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, luni, propunerea de prelungire a delegarii procurorului Anca Jurma la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie.

Procurorul Anca Jurma renunta la sefia DNA

Procurorul Anca Jurma a renuntat la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in ziua in care sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) trebuia sa discute propunerea de prelungire a delegarii sale la conducerea DNA. O decizie in acest sens a fost amanata, in 20 decembrie, de membrii sectiei.

Sedinta importanta, luni, la CSM: Sectia pentru procurori decide daca prelungeste delegarea Ancai Jurma la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii are pe ordinea de zi a sedintei de luni propunerea de prelungire a delegarii Ancai Jurma in functia de procuror-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), transmite Mediafax.

Kovesi a contestat la CEDO decizia prin care a fost revocata de la sefia DNA

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) decizia prin care a fost revocata din functia de procuror-sef al DNA, plangerea fiind depusa in luna decembrie a anului trecut. Ea arata in plangerea depusa la CEDO ca i-au fost incalcate mai multe drepturi, potrivit Europa FM.

Exclusiv! De ce a renuntat Anca Jurma la sefia DNA

Rasturnare de situatiein privinta sefiei DNA! Anca Jurma nu mai vrea prelungirea mandatului sau interimar, pana la numirea unui procuror sef. Conform unor surse din CSM, ea a acceptat sa ii fie.

Ministrul Justitiei anunta ca Anca Jurma nu mai vrea un nou mandat de interimar la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la CSM, ca Anca Jurma a anuntat, prin intermediul unei scrisori transmise Sectiei pentru procurori a CSM, ca nu mai vrea sa continue mandatul interimar la conducerea DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3421 seconds )