Libnet.ro
UNICEF

11:15

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care anunta respingerea numirii Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu ca ministru al Dezvoltarii: Nu are pregatirea necesara. Se adauga declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana, presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a patra oara numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ii transmite premierului o scrisoare in care ii cere sa vina cu o noua propunere pentru acest portofoliu. Seful statului argumenteaza ca Olguta Vasilescu nu are pregatirea necesara pentru aceasta functie. De asemenea, Iohannis ii imputa declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana si presiunile asupra justitiei.

Klaus Iohannis RESPINGE din nou propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii: Nu are pregatirea de specialitate necesara. La asta se adauga declaratiile controversate, atacurile la persoana virulente si presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care anunta ca respinge din nou propunerea Liei Olguta Vasilescu pentru functia de vicepremier si pentru conducerea Mi.

Presedintele Iohannis respinge din nou numirea Liei Olguta Vasilescu n functia de ministru al Dezvoltarii: Nu are pregatirea necesara. Se adauga declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana, presiunile asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a patra oara numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ii transmite premierului o scrisoare in care ii cere sa vina cu o noua propunere pentru acest portofoliu. Seful statului argumenteaza ca Olguta Vasilescu nu are pregatirea necesara pentru aceasta functie. De asemenea, Iohannis ii imputa declaratiile controversate, atacurile virulente la persoana virulente si presiunile asupra justitiei.

Premierul Dancila: Vom lua o decizie in cazul lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila a reactionat dur, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat din nou nominalizarea Olgutei Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii. Premierul afirma ca argumentele presedintelui nu se sus.

Iohannis o respinge din nou pe Olguta Vasilescu pentru limbajul de mahala: Atacuri la persoana virulente, declaratii controversate, presiuni asupra Justitiei

Intr-o scrisoare trimisa premierului Viorica Dancila, presedintele Klaus Iohannis explica de ce a refuzat sa o numeasca pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii: nu are pregatirea de specialitate necesara; declaratiile controversate; atacurile la persoana virulente; limbajul folosit in comunicarile publice; presiunile asupra justitiei. Drept urmare, seful statului cere o noua propunere pentru Dezvoltare.

Ce a spus Eugen Nicolicea despre RESPINGEREA Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii de catre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a inventat motive de refuz si a incalcat motive de legalitate atunci cand a refuzat, din nou, propunerea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, a.

USR, DESPRE RESPINGEREA NUMIRII OLGUTEI VASILESCU LA DEZVOLTARE: PSD incearca sa fenteze legea

Uniunea Salvati Romania considera ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis, care a respins numirea Liei Olguta Vasilescu in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale, sunt intemeiate, a declarat deputatul Stelian Ion.

Dancila, despre respingerea din nou de catre Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu: Va fi o sedinta in coalitie si vom lua o decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, intr-un interviu pentru Antena 3, ca in coalitia PSD-ALDE este o stare de iritare fata de respingerea de catre presedintele Iohannis a numirii Olgutei Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii si ca se va lua o decizie in coalitie in legatura cu reactia fata de aceasta situatie.

Radu Banciu, dupa ce Iohannis a refuzat iar numirea Olgutei Vasilescu: Dar oare pe doamna Dancila de ce nu o fi respins-o? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu cel de-al patrulea refuz al presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu in fruntea Ministerului.

Ludovic Orban: Nu putem da OUG ca sa-i gasim un loc de munca Olgutei Vasilescu. PSD sa vina cu alti candidati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca a auzit ca Guvernul vrea sa dea o ordonanta de urgenta pentru a o numi pe Olguta Vasilescu ministru, in contextul in care numirea acesteia la Dezvoltare a fost respinsa din nou de seful statului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )