Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

B1 B1,
Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand referire la proiectul South Stream.

Klaus Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand.

SUA si Romania cauta noi oportunitati de aprofundare a Parteneriatului Strategic

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, si ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au subliniat, in cadrul intrevederii de miercuri, necesitatea aprofundarii.

Dosarul lui Iohannis: pronuntarea Instantei supreme, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a decis sa amane din nou dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, pentru 21 ianuarie, cand va lua o decizie cu privire la raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in.

Iohannis: Romania, partener de nadejde al NATO

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la ceremonia de semnare a bugetului pentru armata, a subliniat, marti, importanta securitatii nationale si a politicii externe a Romaniei.

Ponta, pe urmele lui Iohannis: Premierul vrea acord politic pentru Masterplanul de Transport al Romaniei

Premierul Victor Ponta vrea acord politic pentru Masterplanul de Transport al Romaniei, documentul strategic pentru infrastructura tarii in urmatorii 16 ani. Liderul PSD urmeaza modelul presedintelui Klaus.

Iohannis are consensul partidelor parlamentare pentru 2% din PIB la Aparare

Actualizare 15:40 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in urma cu putin timp, ca a obtinut consensul partidelor parlamentare pentru alocarea a 2% din bugetul de stat catre Aparare, seful statului apreciind ca, astfel, este obtinuta predictibilitatea sectorului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )