Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand referire la proiectul South Stream. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand.

Iohannis: Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca Romania va cauta alte oportunitati pentru consolidarea independentei energetice si pentru interconectarea la sistemele energetice europene, facand.

SUA si Romania cauta noi oportunitati de aprofundare a Parteneriatului Strategic

Asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, si ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au subliniat, in cadrul intrevederii de miercuri, necesitatea aprofundarii.

VIDEO. Klaus Iohannis: Am obtinut consensul necesar pentru ca bugetul Armatei sa atinga 2% din PIB in 2017

EiKlaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat ,dupa consultarile cu partidele politice cu privire la majorarea bugetului Ministerului Apararii, ca a considerat necesara asigurarea mijloacelor necesare Armatei pentru pregatire si programele de inzestrare cu tehnica moderna. Iohannis sustine ca a obtinut consensul liderilor politici pentru ca bugetul MApN sa atinga 2% din PIB in 2017.

UPDATE CNA a amendat Romania TV si Antena 3 cu cate 10.000 de lei, in urma sesizarilor facute de Klaus Iohannis

Consiliul National al Audiovizualului a amendat, joi, Romania TV cu 10. 000 de lei, pentru emisiunea Dosar de presedinte din 13 noiembrie 2014, in care i-au fost aduse acuzatii lui Klaus Iohannis, la momentul respectiv candidat la alegerile prezidentiale, referitor la modul in care isi finanteaza campania. Klaus Iohannis a sesizat Consiliul National al Audiovizualului, pe 14 noiembrie cu privire la Antena 3 si Romania TV, care au difuzat pe 13 noiembrie emisiuni in care au prezentat modul in care ar fi fost finantata campania sa la prezidentiale, acesta acuzand cele doua televiziuni ca au incercat sa ii lege numele de pretinse ilegalitati, informeaza Mediafax.

UPDATE. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI, aproape de final

Update 14. 15 - Instanta a ramas in pronuntare in procesul in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Update 09. 22 - Dosarul in care Klaus Iohannis se judeca cu ANI pentru acuzatia de inc.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

Dosarul lui Iohannis: pronuntarea Instantei supreme, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a decis sa amane din nou dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, pentru 21 ianuarie, cand va lua o decizie cu privire la raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in.

Klaus Iohannis sesizeaza la CNA Antena 3 si Romania TV pentru acuzatii aduse la adresa sa in timpul campaniei la prezidentiale

Klaus Iohannis a sesizat CNA cu privire la Antena 3 si Romania TV, care au difuzat pe 13 noiembrie emisiuni in care au prezentat modul in care ar fi fost finantata campania sa la prezidentiale, acesta acuzand cele doua televiziuni ca au incercat sa ii.

Klaus Iohannis, prima deplasare la Bruxelles: Voi aborda teme de interes deosebit pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita externa, de la inceputul mandatului de presedinte, la Bruxelles. Iohannis a facut o scurta declaratie de presa, inainte de plecarea de la aeroportul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )