Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iohannis: Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica

Antena3 Antena3,
Iohannis: Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, in care subliniaza ca Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica, pentru. continuă pe Antena3

Romania are nevoie de o armata puternica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, in care subliniaza ca Romania este o tara democratica si moderna, care are nevoie de o armata puternica, pentru a-si intari profilul in NATO si Uniunea Europeana, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o ARMATA PUTERNICA. Mesaj de ULTIM MOMENT al presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Va prezentam in continuare textul mesajului: Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, al caror patron spiritual.

Romania este tara din UE cu cel mai mic procent de oameni care se declara fericiti

Serviciul pentru stiinta si cunoastere al Comisiei Europene a ralizat in luna decembrie un amplu sondaj de opinie cu privire la perceptia tatenilor europeni a socitatii in care traiesc.

Risc urias pentru Romania. Este inadmisibil!

Europarlamentarul Norica Nicolai ALDE) a afirmat vineri, la Pitesti, ca Romania risca sa piarda in urmatorii ani cateva miliarde de euro din fondurile europene pe care le are la dispozitie, in primul rand di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )