Libnet.ro
UNICEF

01:05

Risc urias pentru Romania. Este inadmisibil!

Antena3 Antena3,
Risc urias pentru Romania. Este inadmisibil!

Europarlamentarul Norica Nicolai ALDE) a afirmat vineri, la Pitesti, ca Romania risca sa piarda in urmatorii ani cateva miliarde de euro din fondurile europene pe care le are la dispozitie, in primul rand di. continuă pe Antena3

Iohannis: Este inadmisibil ca modificarea Codurilor sa fie facute pentru persoane care conduc Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca este inadmisibil ca unele propuneri de modificare a Codurilor penale sa fie facute cu destinatie pentru persoane care conduc Parlamentul. Este inadmisibil ca.

Iohannis despre Codurile penale: Unele propuneri sunt absolut inacceptabile. Este inadmisibil sa faca modificari cu dedicatie

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, Klaus Iohannis. Presedintele a adaugat ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru persoane care se afla in conducerea Parlamentului, scrie news. ro.

Uniunea Europeana sustine ca tratatul pentru Brexit este aproape finalizat

Michel Barnier, negociatorul sef al Uniunii Europene pentru iesirea Marii Britanii din UE, a declarat ca tratatul pentru Brexit este finalizat in proportie de 75%. Printre subiectele inca nerezolvate este.

Amenintari din partea Rusiei. Romania este si ea vizata

Valentina Matvjenko, presedintele camerei superioare a Parlamentului din Rusia, a declarat miercuri ca raspunsul Moscovei pentru sanctiunile americane va fi unul tintit si dureros, conform agentiilor ruse, scrie.

Lovitura DURA pentru Romania: Ce tara impune restrictii lucratorilor romani

Consiliul Federal al Elvetiei a decis sa prelungeasca cu inca un an clauza de salvgardare prevazuta in acordul asupra liberei circulatii, stabilind un numar fix de cetateni din Romania si Bulgaria carora.

Klaus Iohannis: Pentru Romania urmeaza o PERIOADA DE TEST. Va fi INTERESANT!

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, joi, cu premierul italian Paolo Gentiloni despre proiectele comune ale Romaniei si Italiei si, in mod special, despre perioada in care Romania va prelua presedintia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )