Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a UE pentru Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii.

Klaus Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Republica Moldova(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa comune, cu premierul moldovean, Maia Sandu, ca Romania va sprijini in continuare parcursul european al Republicii Moldova si a.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

VIDEO Maia Sandu, primita la Cotroceni. Este prima vizita externa a premierului de la Chisinau. Iohannis: Romania sprijina parcursul european al R. Moldova si deblocarea asistentei financiare europene Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Premierul Republicii Moldova Maia Sandu a fost primit marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Este prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea Guvernului moldovean. Seful statului a declarat ca sustine parcursul european al Republicii Moldova si solutionarea conflictului din Transnistria cu respectarea integritatii teritoriale a R. Moldova. De asemenea, Iohannis a mai spus ca Romania sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Chisinau si crearea unui grup de lucru mixt romano-moldovean pentru consolidarea institutiilor moldovene. La randul sau, Maia Sandu a spus, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca are incredere ca Romania le va fi alaturi cetatenilor in calitate de aliat de baza in parcursul european. Ea a amintit si de mostenirea regimului oligarhic, care este una foarte grea.

Noul Parlament European, inaugurat in tumult politic. Oamenii lui Farage au intors spatele imnului Uniunii Europene

Legislatura Parlamentului European ales pe 26 mai a inceput marti, 2 iulie, la Strasbourg intr-o atmosfera de incertitudine legata de lipsa de progres in negocierilor liderilor europeni privind distribuirea celor mai importante functii din noile structuri ale Uniunii Europene. Dar au fost si alte momente care au creat tensiune.

Imagini incredibile in Parlamentul European: Oficialii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene (VIDEO)

Imagini de nedorit, marti, in Parlamentul European. Parlamentarii pro-Brexit s-au intors cu spatele in timpul intonarii imnului Uniunii Europene, difuzat in cadrul ceremoniei care a avut loc cu ocazia inceperii le.

Presedintele Consiliului European: Multe multumiri lui Klaus Iohannis pentru o presedintie a Consiliului Uniunii Europene energica si de succes

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a multumit, sambata, pe Twitter, lui Klaus Iohannis, cu ocazia incheierii presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene.

in asteptarea fumului alb. Liderii europeni reiau astazi negocierile pentru repartizarea posturile-cheie ale Uniunii Europene

Liderii europeni se reunesc din nou, astazi, la Bruxelles pentru desemnarea celor care vor ocupa posturile de conducere la nivelul blocului comunitar, in special pe cel de presedinte al Comisiei Europene, dupa doua zile de negocieri tensionate si fara rezultate.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Romania a constituit deja un grup de lucru pentru Rep. Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, dupa intrevederea cu premierul Maia Sandu, ca Romania a constituit un grup de lucru care sa ofere asistenta pentru consolidarea institutiilor democratice de la Chisinau si ca acesta a avut deja o prima intalnire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )