Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Republica Moldova(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei de presa comune, cu premierul moldovean, Maia Sandu, ca Romania va sprijini in continuare parcursul european al Republicii Moldova si a.

Maia Sandu, primita la Cotroceni. Ce inseamna aceasta vizita pentru Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primit in dimineata de marti, la Palatul Cotroceni. Oficialul a fost primit de presedintele Klaus Iohannis si urmeaza ca cei doi sa sustina declaratii comune de presa. Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, a fost primita la Cotroceni Maia Sandu a avut prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea .

Iohannis: Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru actori: in loc sa ne bucuram de aceasta resursa inestimabila, suntem chemati sa aparam cultura romana de la faliment. Dezastrul, provocat de Guvernul incompetentei

Actorii din Capitala ies in strada duminica seara pentru a protesta fata de taierile de fonduri din bugetele institutiilor la care lucreaza. in acest context, presedintele Klaus Iohannis le-a.

Maia Sandu, in Romania. Iohannis anunta crearea unui grup de experti comuni cu Republica Moldova. M. Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannia a declarat, marti, dupa disicutia cu premierul moldovean Maia Sandu, ca a propus creare a unui grup de experti care, impreuna cu expertii din Republica Moldova, sa identifice domeniile in care este nevoie de asistenta si sa fie demarate proiecte concrete. Este prima vizita a premierului moldovean, dupa instalarea Executivului de la Chisinau.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Iohannis: Romania a constituit deja un grup de lucru pentru Rep. Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Cotroceni, dupa intrevederea cu premierul Maia Sandu, ca Romania a constituit un grup de lucru care sa ofere asistenta pentru consolidarea institutiilor democratice de la Chisinau si ca acesta a avut deja o prima intalnire.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Republicii Moldova, primit de Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa Guvernului de la Chisinau va avea convorbiri cu presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )