Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Romania e tara in care hotii stau in puscarie, nu la butoanele politice

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Romania e tara in care hotii stau in puscarie, nu la butoanele politice

Presedintele Klaus Iohannis le-a vorbit, duminica, femeilor liberale, in cadrul unei gale, unde a primit si un premiu, despre Romania normala, Romania in care politicienii doresc sa ocupe functii pentru a rezolva problemele societatii, nu pentru a-si rezolva problemele, multe dintre ele penale. continuă pe Adevărul

Iohannis: Romania normala e tara in care hotii stau in puscarie, nu la butoanele politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a declarat ca Romania normala, cea pentru care lupta el, e tara in care cetateanul e in centrul preocuparilor institutiilor si tara in care ho.

Atentie! O noua metoda prin care hotii te pot lasa fara bani! Si totul fara sa-ti dai seama nicio clipa!

Retelele de internet oferite gratuit, cum sunt cele din cafenele sau aeroporturi, reprezinta un pericol pregnant de securitate cibernetica la care oamenii sunt expusi zilnic, deoarece sub aceste hot-spot-uri pot fi.

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Antrenorul lui Halep le-a plans strainilor: Romania? O tara in care munca nu e apreciata, iar Simona a fost tratata rau!

Halep e cea mai populara sportiva din tara in acest moment, insa constanteanca si cei din stafful ei sunt parere ca, in multe momente, Simona a fost victima unor rautati.

Eurostat: Romania, tara cu a doua cea mai mare crestere a ponderii impozitelor in PIB

Romania este tara cu una dintre cele mai mici ponderi ale veniturilor din taxe si contributii in Produsul Intern Brut PIB), insa a inregistrat a doua cea mai mare crestere a acestei ponderi, in ultimul an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Sorin Grindeanu, despre posibila vanzare a Telekom Romania: Cei care vand ne-au informat despre aceasta posibilitate. Statul ar trebui sa-si evalueze foarte bine participatia

Stim, suntem informati, am avut discutii, nu e treaba noastra. Am fost informati despre o eventualitate de acest tip, a declarat joi, Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM, intrebat de HotNews. ro despre informatiile privind posibila vanzare a Telekom Romania. De catre cine au fost informati oficialii ANCOM? Cei care vand ne-au informat despre aceasta posibila tranzactie. Sunt discutii pe care in mod normal le ai, fie ca sunt formale sau informale, nu este niciun secret, ca ati scris toti despre aceasta posibila achizitie. Posibila, pentru ca nu avem de unde sa stim. , a spus Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3131 seconds )