Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la inaugurarea Statiei de comprimare gaze naturale Podisor, ca efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman prin preturi record la gaze, energie electrica si bunuri de stricta necesitate, considerand ca urgenta zero este repararea raului produs de aceasta guvernare.

Klaus Iohannis: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Klaus Iohannis profita de orice aparitie publica pentru a lansa noi atacuri la adresa PSD. Preturile la gaze si energie electrica sunt efectul toxic al guvernarii din ultimii ani, a declarat.

Iohannis: Romania normala e tara in care hotii stau in puscarie, nu la butoanele politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a declarat ca Romania normala, cea pentru care lupta el, e tara in care cetateanul e in centrul preocuparilor institutiilor si tara in care ho.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

Fostul presedinte al Parlamentului European ii indeamna pe romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte al Parlamentului European Antonio Tajani ii indeamna pe toti romanii din Italia sa-l voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Mult noroc prietenului meu Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din Romania, a scris Tajani pe Facebook. Klaus Iohannis si Antonio Tajani fac parte din aceeasi familie politica europeana: PPE.

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Iohannis: Romania e tara in care hotii stau in puscarie, nu la butoanele politice

Presedintele Klaus Iohannis le-a vorbit, duminica, femeilor liberale, in cadrul unei gale, unde a primit si un premiu, despre Romania normala, Romania in care politicienii doresc sa ocupe functii pentru a rezolva problemele societatii, nu pentru a-si rezolva problemele, multe dintre ele penale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )