Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis saluta semnarea acordului CETA. Ce impact ar putea avea acesta

România Liberă România Liberă,
Iohannis saluta semnarea acordului CETA. Ce impact ar putea avea acesta

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, duminica, semnarea acordului CETA, in urma careia vizele pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada vor fi ridicate din anul 2017. continuă pe România Liberă

Iohannis saluta semnarea acordului CETA: Romanii vor putea beneficia de efectele economice pozitive si nici nu vor mai fi tratati diferit in chestiunea circulatiei pe teritoriul Canadei

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada si a vorbit despre dublul efect pe care acest eveniment il are asupra.

Duminica este programat summit-ul UE - Canada pentru semnarea acordului CETA. O consecinta ar fi renuntarea la sistemul de vize pentru Canada

Reuniunea la varf pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA) va avea loc duminica, a anuntat vineri seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Premierul Canadei nu va participa, joi, la discutiile dedicate semnarii acordului CETA

Justin Trudeau, premierul Canadei, nu se va deplasa la Bruxelles pentru a participa la summitul de joi dedicat semnarii acordului CETA, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului de la Ottawa.

Parlamentul din Valonia a votat pentru semnarea acordului dintre Uniunea Europeana si Canada

Parlamentul regiunii belgiene Valonia a dat, vineri, unda verde pentru semnarea acordului de liber-schimb dintre Uniunea Europeana si Canada, de catre Belgia.

Premierul canadian si-a anulat vizita la Bruxelles, pentru semnarea acordului de liber-schimb cu Uniunea Europeana

Premierul canadian Justin Trudeau si-a anulat vizita la Bruxelles ce urma sa aiba loc joi, pentru semnarea acordului de liber-schimb cu Uniunea Europeana, pentru ca Belgia blocheaza in continuare tratatul, relateaza AFP.

Diplomat european: Ambasadorii statelor membre UE au acceptat conditiile impuse de Belgia, pentru semnarea acordului de liber schimb cu Canada

Ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene au acceptat, joi seara, propunerile facute de Guvernul belgian cu privire la CETA, acordul de liber schimb dintre Canada si UE, a precizat un diplomat european, sub rezerva anonimatului .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )