Libnet.ro
UNICEF

17:01

Iohannis saluta semnarea acordului CETA: Romanii vor putea beneficia de efectele economice pozitive si nici nu vor mai fi tratati diferit in chestiunea circulatiei pe teritoriul Canadei

B1 B1,
Iohannis saluta semnarea acordului CETA: Romanii vor putea beneficia de efectele economice pozitive si nici nu vor mai fi tratati diferit in chestiunea circulatiei pe teritoriul Canadei

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Canada si a vorbit despre dublul efect pe care acest eveniment il are asupra. continuă pe B1

Iohannis saluta semnarea acordului CETA. Ce impact ar putea avea acesta

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, duminica, semnarea acordului CETA, in urma careia vizele pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada vor fi ridicate din anul 2017.

Duminica este programat summit-ul UE - Canada pentru semnarea acordului CETA. O consecinta ar fi renuntarea la sistemul de vize pentru Canada

Reuniunea la varf pentru semnarea acordului de liber schimb intre Uniunea Europeana si Canada CETA) va avea loc duminica, a anuntat vineri seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Iohannis: in privinta acordului UE-Canada, putem sa fim destul de optimisti. Daca se semneaza, romanii vor putea sa calatoreasca fara vize in Canada

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in ceea ce priveste acordul de liber schimb UE-Canada, de a carui semnare depinde si eliminarea vizelor pentru romanii ce vor sa calatoreasca in.

Guvernul confirma ca romanii vor putea circula fara viza in Canada, de la 1 decembrie 2017. Ciolos: E un moment important pentru Romania

Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani, incepand cu 1 decembrie 2017, ce se regaseste in declaratia Summitului UE-Canada.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada.

Premierul Canadei nu va participa, joi, la discutiile dedicate semnarii acordului CETA

Justin Trudeau, premierul Canadei, nu se va deplasa la Bruxelles pentru a participa la summitul de joi dedicat semnarii acordului CETA, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului de la Ottawa.

Parlamentul din Valonia a votat pentru semnarea acordului dintre Uniunea Europeana si Canada

Parlamentul regiunii belgiene Valonia a dat, vineri, unda verde pentru semnarea acordului de liber-schimb dintre Uniunea Europeana si Canada, de catre Belgia.

Premierul canadian si-a anulat vizita la Bruxelles, pentru semnarea acordului de liber-schimb cu Uniunea Europeana

Premierul canadian Justin Trudeau si-a anulat vizita la Bruxelles ce urma sa aiba loc joi, pentru semnarea acordului de liber-schimb cu Uniunea Europeana, pentru ca Belgia blocheaza in continuare tratatul, relateaza AFP.

Premiera in Sarmizegetusa Regia: turistii vor putea inchiria audio-ghiduri, pentru a se informa despre situl UNESCO

Turistii care viziteaza Sarmizegetusa Regia vor putea afla informatii prin intermediul dispozitivelor de ghidaj audio, despre 17 dintre locurile asezarii antice.

UE si Canada au semnat acordul istoric de liber-schimb CETA

ACTUALIZARE 17:41 Guvern: Romanii vor putea circula fara viza in Canada, de la 1 decembrie 2017 Guvernul Romaniei saluta decizia Guvernului Canadei de a elimina complet vizele pentru cetatenii romani, incepand cu 1 decembrie 2017, ce se regaseste in declaratia Summitului UE-Canada, potrivit unui comunicat trimis redactiei. *ACTUALZARE 15:24 Uniunea Europeana si Canada au semnat astazi, la ora locala 14 15 ora Romaniei), la Bruxelles acordul istoric de liber-schimb, CETA, potrivit News. ro. *ACTUALIZARE 14:40 Avionul premierului canadian a avut probleme tehnice in drum spre Bruxelles, pentru a semna CETA si s-a intors din drum.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )