Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa.

DANCILA, DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA: Trebuie sa venim cu o pozitie de tara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa aiba o pozitie de tara, o pozitie a Romaniei referitoare la situatia politica din Republica Moldova, si nu o pozitionare a presedintelui, a premierului sau a Ministerului Afacerilor Externe.

Consiliul Europei cere opinia Comisiei de la Venetia, privind situatia din Republica Moldova

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a solicitat de urgenta opinia Comisiei de la Venetia in legatura cu ultimele decizii din Republica Moldova, inclusiv conditiile de dizolvare a.

Dancila, intrebata despre afirmatiile lui Melescanu privind situatia din Republica Moldova: Cred ca unii s-au grabit cu declaratiile / Nu mai trebuie sa avem opinii separate legate de un lucru atat de important

Premierul Viorica Dancila spune ca unii s-au cam grabit cu declaratiile privind criza politica din Republica Moldova, ea referindu-se la ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care spunea ca singura solutie o reprezinta alegeri anticipate in 6 septembrie, aceasta fiind varianta Partidului Democrat al lui Vladimir Plahotniuc.

Reactia Guvernului Dancila, la situatia din Republica Moldova

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic. Romania, ca stat care detine.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

Iohannis, scrisoare catre Juncker si Tusk pentru gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru criza din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri o scrisoare catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova. in textul scrisorii, seful de la Cotroceni le cere celor doi gasirea in regim de urgenta a unei solutii pentru rezolvarea crizei din Republica Moldova.

Klaus Iohannis reactioneaza la situatia din Moldova. Adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei

Fata de evolutiile politice recente din Republica Moldova, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )