Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor ministri la Externe si Interne

România Liberă România Liberă,
Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor ministri la Externe si Interne

Klaus Iohannis a semnat, miercuri decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la MAI si a Ramonei Mane. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Radu Tudor, dupa ce Iohannis a semnat numirea noilor ministri propusi de Dancila: Acest lucru e de semnalat spun eu. N-as trece usor peste el

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga in functia de ministru al Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu - ministru al Afacerilor Externe, conform unui anunt al Administratiei.

USR critica decizia presedintelui privind numirea noilor ministri: Sunt dezonorante pentru Iohannis -UPDATE

Viceliderul grupului USR din Camera Deputatilor, Stelian Ion, critica decizia presedintelui de a accepta noii ministri de la Externe si Interne, Ramona Manescu si Nicolae Moga, comentand ca acestea sunt dezonorante pentru seful statului. Deputatul USR spune ca noul ministru al Internelor este omul lui Radu Mazare, fiind partas la jefuirea bugetului Constantei, in timp ce Manescu nu-si poate justifica averea.

Iohannis a semnat decretele de revocare din functii pentru ministrii MAI si MAE

Presedintele Kaus Iohannis a semnat astazi decretele de revocare din functii pentru Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Critici DURE pentru Klaus Iohannis din interiorul USR, dupa numirile noilor ministri: Asta merita Romania, domnule presedinte?

Deputatul USR Stelian Ion il critica dur pe Klaus Iohannis pentru semnarea decretelor de numire in functii a noilor ministri propusi de PSD. Este vorba despre Nicolae Moga la Interne, Ramona Manescu la.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Iohannis a acceptat ministrii propusi de PSD la MAI si MAE. Presedintele nu a vorbit deloc despre noii demnitari

Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la Ministerul Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu la Ministerul Afacerilor Externe. De asemenea, a revenit in Guvern si Mihai Fifor, pe functia de vicepremier pentru parteneritate strategice.

Explicatia lui Dancila pentru numirea lui Vasile Ciurchea, urmarit penal, la sefia CNAS: Aveam nevoie de un specialist daca va fi inculpat, voi lua masuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca l-a numit pe Vasile Ciurchea, la sefia CNAS, chiar daca este urmarit penal pentru ca avea nevoie de un specialist. Ea a precizat ca, daca acesta va fi inculpat, va lua masurile care se impun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )