Libnet.ro
UNICEF

7 Iun.

Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu statutul alesilor locali

România Liberă România Liberă,
Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu statutul alesilor locali

Seful statului, Klaus Iohannis, a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu legea care le permite alesilor penali sa isi pastreze mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Iohannis sesizeaza CCR cu privire la neconstitutionalitatea legii referitoare la statutul alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Iohannis sesizeaza CCR privind Legea prin care primarii condamnati la inchisoare cu suspendare nu isi pierd functiile

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o sesizare la Curtea Constitutionala care vizeaza proiectul de modificare a Statutului alesilor locali care prevede ca primarii si presedintii de consilii judetene pot sa ramana in functii daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare, interdictia fiind pastrata doar pentru condamnarea la inchisoare cu executare.

Legea prin care primarii condamnati la inchisoare cu suspendare nu isi pierd functiile a fost sesizata de Iohannis la CCR

Proiectul de modificare a Statului alesilor locali care prevede ca primarii si presedintii de consilii judetene pot sa ramana in functii daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare, interdictia fiind pastrata doar pentru condamnarea la inchisoare.

Gorghiu: PNL a votat legea pensiilor alesilor locali pentru ca a vazut ca Guvernul o sustine; am aflat acum ca nu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a precizat ca votul dat de liberali in favoarea proiectului legii pensiilor speciale ale alesilor locali, a fost determinat de faptul ca in raportul comisiei se mentiona ca Guvernul a anuntat, printr-un secretar de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratie, ca sustine proiectul, ulterior afland de la premierul Ciolos ca nu e adevarat, astfel ca a cerut demiterea acestei persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 7 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )