Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu legea care le permite alesilor penali sa isi pastreze mandatele

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu legea care le permite alesilor penali sa isi pastreze mandatele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali. continuă pe Antena3

Iohannis sesizeaza CCR privind Legea prin care primarii condamnati la inchisoare cu suspendare nu isi pierd functiile

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o sesizare la Curtea Constitutionala care vizeaza proiectul de modificare a Statutului alesilor locali care prevede ca primarii si presedintii de consilii judetene pot sa ramana in functii daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare, interdictia fiind pastrata doar pentru condamnarea la inchisoare cu executare.

Iohannis sesizeaza CCR in legatura cu statutul alesilor locali

Seful statului, Klaus Iohannis, a trimis, miercuri, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Iohannis sesizeaza CCR cu privire la neconstitutionalitatea legii referitoare la statutul alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor aduse Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali.

Iohannis a atacat la CCR legea care stabileste ca alesii locali condamnati cu suspendare nu-si pierd mandatul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura legea statutului alesilor locali, care prevede ca cei care au fost condamnati cu suspendare pentru fapte de coruptie nu isi.

Situatie alarmanta pentru Klaus Iohannis. Victor Ponta: Trebuie sa ii facem plangere penala?

Fostul premier Victor Pontalanseaza oipoteza alarmanta pentru presedintele Klaus Iohannis. Trebuie sa ii facem plangere penala lui Iohannis ca i-a mintit pe cei din.

Declaratia de avere a lui Klaus Iohannis: A pierdut o casa, dar a castigat peste 18.000 de euro din vanzarea celor doua carti

Declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis a fost publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, din care reiese ca a obtinut peste 18. 000 de euro, in urma vanzarii celor doua carti pe.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele german Joachim Gauck: Summitul NATO trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, cu o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic

Summitul NATO de la Varsovia trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, unitate si coeziune, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu omologul sau german, Joachim Gauck, in care a pledat din nou pentru o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic al Aliantei.

Ponta: Klaus Iohannis da pe langa poarta. E o catastrofa la capitolul politica externa

Fostul premier Victor Ponta a criticat maniera presedintelui Klaus Iohannis de a face politica externa. Domnul Iohannis este cel mai netalentat la politica externa. Da pe langa poarta. in .

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe istoricul Mihnea Berindei

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare post-mortem a istoricului Mihnea Berindei cu Ordinul National Serviciul Credincios, in grad de Cavaler.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )