Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala n privinta unei legi ce modifica unele acte normative din domeniul sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala n privinta unei legi ce modifica unele acte normative din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Curtii Constitutionale CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. in sesizare, seful statului aminteste ca a cerut Parlamentului reexaminarea acestei legi, insa Legislativul a modificat si alte articole decat cele semnalate, iar Guvernul a emis doua ordonante de urgenta ce transpun legislativ o parte din dispozitiile acesteia, desi facea obiectul unei cereri de reexaminare. Mai mult, explica presedintele Iohannis, legea intoarsa de la promulgare contine prevederi ce contravin Constitutiei. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala cu o legea de modificare si completare a unor acte normative din domeniul sanatatii, semnaland ca, pe de o parte, contine prevederi.

Curtea Constitutionala va decide daca sefii de spitale au voie sa lucreze la privat. Speta unui ginecolog cu castiguri uriase

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa decida daca un manager de spital poate sau nu sa lucreze, in paralel, si in domeniul privat.

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru parlamentari! A atacat la CCR modificarile aduse unei LEGI CRUCIALE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. La data de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )