Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala cu o legea de modificare si completare a unor acte normative din domeniul sanatatii, semnaland ca, pe de o parte, contine prevederi. continuă pe Antena3

Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala n privinta unei legi ce modifica unele acte normative din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Curtii Constitutionale CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. in sesizare, seful statului aminteste ca a cerut Parlamentului reexaminarea acestei legi, insa Legislativul a modificat si alte articole decat cele semnalate, iar Guvernul a emis doua ordonante de urgenta ce transpun legislativ o parte din dispozitiile acesteia, desi facea obiectul unei cereri de reexaminare. Mai mult, explica presedintele Iohannis, legea intoarsa de la promulgare contine prevederi ce contravin Constitutiei.

CCR, raspuns OFICIAL pentru Iohannis: Judecatorii discuta legea care ii scapa pe alesi de problemele de integritate

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute pe 10 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea care prevede ca parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013 nu.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Procurorul Iulian Preda, condamnat dupa ce a depus acte ca nu ar fi colaborat cu Securitatea, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care procurorul Iulian Preda de la Parchetul de pe langa Judecatoria Patarlagele, ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Agerpres.

Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati.

Presedintele Cehiei anunta mutarea sediului ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim, dar Guvernul de la Praga nu a confirmat un plan concret in acest sens, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )