Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Mesajul principal este sa evaluam in mod prudent si responsabil implicatiile, sa nu minimalizam impactul acestei crize. Este esential sa identificam cele mai potrivite mecanisme, prin care sa protejam nu doar sanatatea, ci si functionarea societatii noastre. --- * ACTUALIZARE - Presedintele a mentionat ca este foare multumit de Guvernul Orban, masurile luate i se par potrivite si venite la timp.

Iohannis: Speram ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri.

Coronavirus: Diplomati romani au parasit Coreea de Nord dupa cateva saptamani de carantina

Aproximativ 80 de persoane, printre care si diplomati romani, care au fost in carantina timp de cateva saptamani in Phenian, au parasit Coreea de Nord, relateaza BBC.

PSD speculeaza criza coronavirusului si pune presiune pe liberali sa voteze Guvernul Citu Ciolacu: Am luat o decizie clara: Nu vom vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca parlamentarii PSD nu vor vota Guvernul Citu pentru ca nu merita. Responsabilitatea crearii unei majoritati apartine liberalilor mai spune Ciolacu. Neoficial insa, in spatele usilor inchise, social democratii isi vor stabili strategia dupa deciziile Curtii Constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )