Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iohannis: Speram ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: Speram ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri.

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Mesajul principal este sa evaluam in mod prudent si responsabil implicatiile, sa nu minimalizam impactul acestei crize. Este esential sa identificam cele mai potrivite mecanisme, prin care sa protejam nu doar sanatatea, ci si functionarea societatii noastre. --- * ACTUALIZARE - Presedintele a mentionat ca este foare multumit de Guvernul Orban, masurile luate i se par potrivite si venite la timp.

Coronavirus: Diplomati romani au parasit Coreea de Nord dupa cateva saptamani de carantina

Aproximativ 80 de persoane, printre care si diplomati romani, care au fost in carantina timp de cateva saptamani in Phenian, au parasit Coreea de Nord, relateaza BBC.

PSD se foloseste de criza coronavirus pentru a-i ataca pe Iohannis si liberali: Am avut dreptate! Presedintele si PNL au aruncat Romania intr-o criza

In contextul raspandirii virusului COVID-19 in Romania, PSD au lansat miercuri un atac la adresa PNL si a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta din urma a declarat aseara, in urma unei videoconferinte cu liderii europeni, ca sanatatea si siguranta cetatenilor reprezinta prioritatea zero. Social-democratii subliniaza ca presedintele si liberaluu au gresit enorm cand au aruncat Romania intr-o criza politica prelungita.

Iohannis: Lumea se asteapta la un recul dupa coronavirus. Pregatim masuri. Nu vom avea probleme cu platile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu vrea ca Romania sa piarda timpul si pregateste un set de masuri, in contextul in care liderii europeni se asteapta la un recul dupa criza de coronavirus.

CORONAVIRUS |Presedintele chinez a vizitat orasul Wuhan, epicentrul epidemiei de COVID-19

Presedintele chinez Xi Jinping a vizitat orasul Wuhan, considerat epicentrul epidemiei de coronavirus din China, intr-o incercare de a transmite un mesaj de incredere cu privire la raspunsul autoritatilor la.

CORONAVIRUS |Presedintele Parlamentului European, in carantina

Presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli, se afla, de marti, in carantina, dupa ce a vizitat Italia saptamana trecuta. Sassoli, a anuntat marti ca va urma masurile de precautie impotriv.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )