Libnet.ro
UNICEF

23:46

Iohannis: Nu am stiut ca Ponta merge la Baku. Nu stiu cum voi coabita pe mai departe cu el

Antena3 Antena3,
Iohannis: Nu am stiut ca Ponta merge la Baku. Nu stiu cum voi coabita pe mai departe cu el

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, inainte de plecarea in Croatia, ca nu a stiut ca Ponta merge la Baku. Nu am stiut ca Ponta merkge la Baku, a spus seful statului, adaugand ca nu a vorbit. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu am stiut ca Ponta merge la Baku

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, inainte de plecarea in Croatia, ca nu a stiut ca Ponta merge la Baku. Nu am stiut ca Ponta merkge la Baku, a spus seful statului, adaugand ca nu a vorbit.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la multi ani de ziua sa si nici sa il anunte ca merge in Turcia.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Basescu critica prezenta lui Ponta la Baku: Ponta nu mai stie cum sa ranjeasca si cui

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca prezenta lui Victor Ponta la Baku arata ca nu mai stie cum sa ranjeasca si cui, iar relatia cu Federatia Rusa este un gest de ambiguitate in politica externa.

PNL: Prezenta lui Victor Ponta la ceremonia de la Baku ridica semne de intrebare cu privire la agenda de politica externa a sefului Guvernului

Prezenta premierului Victor Ponta, la Baku, alaturi de lideri politici controversati, chiar in ziua in care a fost subiectul unei motiuni de cenzura cu un pronuntat caracter european si democratic, ridica semne de intrebare cu privire la preocuparile guvernarii intr-o perioada atat de agitata politic, dar si la agenda de politica externa a sefului Guvernului roman, se acuza intr-un comunicat PNL semnat de Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al liberalilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )