Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis sustine, din nou, ca persoanele cu probleme penale nu trebuie sa fie in conducerea statului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis sustine, din nou, ca persoanele cu probleme penale nu trebuie sa fie in conducerea statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, intrebat daca seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze din functie in contextul noului sau dosar de la DNA, ca persoane cercetate penal nu ar trebui sa fie in conducerea statului. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Persoanele cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului. Punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj ferm referitor la alesii cu probleme penale. Aflat in Suedia, unde participa la Summitul social privind promovarea locurilor de munca, seful statului a.

Fatada blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei nr. 22, proaspat curatata, a fost murdarita din nou cu graffiti

Fatada cladirii monument istoric de pe Calea Victoriei 22, proaspat curatata in zona parterului, a fost din nou murdarita cu graffiti. Cladirea a fost curatata dupa ce in aceasta primavara, proprietarul parterului, RAAPPS a vopsit-o intr-o culoare inadecvata pentru o cladire monument, aceasta fiind mutilata.

Boiko Borisov: Bulgaria se afla in fata Romaniei din nou in privinta MCV

Premierul bulgar Boiko Borisov a apreciat joi, in cursul unei inspectii la santierul iesirii catre est a soselei de centura a Sofiei, ca tara sa se afla in fata Romaniei din nou, referindu-se la raportul Comisiei Europene CE) cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), relateaza agentia BGNES, potrivit News. ro.

Becali: In 5-6 luni va fi din nou Steaua

Gigi Becali e optimist ca in viitorul apropiat va putea folosi din nou numele de Steaua pentru echipa pe care o conduce in Liga 1 si care este obligata sa poarte denumirea FCSB.

Florin Alta intrebare Iordache socheaza din nou: Artizanul OUG 13 vede un MCV pozitiv (VIDEO)

Curg reactiile dupa raportul MCV! Daca, pe de o parte, presedintele Klaus Iohannis si procurorul general al Romaniei Augustin Lazar se arata ingrijorati de concluziile Comisiei Europene, ministrul.

ROMANII au primit o NOUA LOVITURA astazi! EURO si ROBOR-ul AU CRESCUT, din nou! La cat au ajuns (VIDEO)

O noua zi, noi vesti proaste pentru romanii care au credite. Indicele ROBOR a inregistrat o noua crestere si a ajuns pana la nivelul de 2,09%. Adica, cel mai mare din octombrie 2014.

Business report: Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. M. Isarescu: Si mortul e macrostabil; Statul vrea sa devina actionar inclusiv la firmele private; Avertisment. Benzina si motorina se scumpesc din nou

Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. Isarescu: Si mortul e macrostabil. Nota de baza in raportul MCV este ca reformele au stagnat si ca modificarile legislative pregatite reprezinta pasi inapoi. Urmatoarea recesiune e inevitabila, ne indreptam spre ea, timpul tot curge pana la urmatoarea recesiune si semnele se acumuleaza, afirma Lucian Croitoru, consilier BNR. Cat de probabila este o criza a gazelor la iarna si cum si cat profita rusii de la Gazprom de situatia din Romania. In ultimul timp au aparut informatii legate despre o posibila criza a gazelor in Romania, in aceasta iarna. Distribuitorii spun ca stocurile sunt mici, si ca importurile din Rusia vor creste, pozitie sustinuta si de transportatorul Transgaz.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )