Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boiko Borisov: Bulgaria se afla in fata Romaniei din nou in privinta MCV

Hotnews Hotnews,
 Boiko Borisov: Bulgaria se afla in fata Romaniei din nou in privinta MCV

Premierul bulgar Boiko Borisov a apreciat joi, in cursul unei inspectii la santierul iesirii catre est a soselei de centura a Sofiei, ca tara sa se afla in fata Romaniei din nou, referindu-se la raportul Comisiei Europene CE) cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), relateaza agentia BGNES, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Bulgaria se afla in fata Romaniei din nou in privinta MCV, apreciaza Borisov

Premierul bulgar Boiko Borisov a apreciat joi, in cursul unei inspectii la santierul iesirii catre est a soselei de centura a Sofiei, ca tara sa se afla in fata Romaniei din nou, referindu-se la raportul Comisiei Europene CE) cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), relateaza agentia BGNES, citata de Novinite.

Bulgaria sta mai bine ca Romania la raportul pe Justitie

Premierul bulgar Boiko Borisov a apreciat ca tara sa se afla in fata Romaniei din nou, referindu-se la raportul Comisiei Europene CE) cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV). Ne vom indeplini angajamentele. Puteti observa ca suntem in fata Romaniei din nou. Sunt convins ca, pana la sfarsitul lui 2018, vom face tot ceea ce vrea CE sa facem. Sunt optimist. La Bruxelles, ei sunt convinsi ca tot ceea ce trebuie sa facem se va face, a declarat premierul bulgar.

Catalin Ivan cere din nou demisia lui Dragnea: Fie e un politican corupt, fie Soros, multinationalele, sindicatele si ambasadele si-au dat mana ca sa-l impiedice sa faca bine acestei tari

Europarlamentarul Catalin Ivan cere din nou demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pe numele caruia DNA a deschis luni un nou dosar, apreciind ca orice alta varianta va avea costuri uriase pentru Romania si pentru PSD.

Becali: In 5-6 luni va fi din nou Steaua

Gigi Becali e optimist ca in viitorul apropiat va putea folosi din nou numele de Steaua pentru echipa pe care o conduce in Liga 1 si care este obligata sa poarte denumirea FCSB.

Kovesi, chemata din nou la Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Kovesi, chemata din nou la audieri de catre Comisia de ancheta a alegerilor din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Propunerea de reinvitare care a.

Mr. Bean va fi din nou tatic la 62 de ani (FOTO)

Desi este un monstru sacru al umorului international, Rowan Atkinson Mr. Bean) este mai degraba taciturn si timid in viata privata. Actorul britanic de comedie va fi din nou tatic la cei 62 ani ai.

Florin Alta intrebare Iordache socheaza din nou: Artizanul OUG 13 vede un MCV pozitiv (VIDEO)

Curg reactiile dupa raportul MCV! Daca, pe de o parte, presedintele Klaus Iohannis si procurorul general al Romaniei Augustin Lazar se arata ingrijorati de concluziile Comisiei Europene, ministrul.

ROMANII au primit o NOUA LOVITURA astazi! EURO si ROBOR-ul AU CRESCUT, din nou! La cat au ajuns (VIDEO)

O noua zi, noi vesti proaste pentru romanii care au credite. Indicele ROBOR a inregistrat o noua crestere si a ajuns pana la nivelul de 2,09%. Adica, cel mai mare din octombrie 2014.

Business report: Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. M. Isarescu: Si mortul e macrostabil; Statul vrea sa devina actionar inclusiv la firmele private; Avertisment. Benzina si motorina se scumpesc din nou

Cresterea economica de 8,8%, un butoi cu pulbere. Isarescu: Si mortul e macrostabil. Nota de baza in raportul MCV este ca reformele au stagnat si ca modificarile legislative pregatite reprezinta pasi inapoi. Urmatoarea recesiune e inevitabila, ne indreptam spre ea, timpul tot curge pana la urmatoarea recesiune si semnele se acumuleaza, afirma Lucian Croitoru, consilier BNR. Cat de probabila este o criza a gazelor la iarna si cum si cat profita rusii de la Gazprom de situatia din Romania. In ultimul timp au aparut informatii legate despre o posibila criza a gazelor in Romania, in aceasta iarna. Distribuitorii spun ca stocurile sunt mici, si ca importurile din Rusia vor creste, pozitie sustinuta si de transportatorul Transgaz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )