Libnet.ro
UNICEF

19:45

Iohannis: E vital sa limitam raspandirea coronavirusului, pentru a le da ragaz medicilor. Conteaza enorm ca fiecare dintre noi sa urmeze intocmai regulile impuse de autoritati (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: E vital sa limitam raspandirea coronavirusului, pentru a le da ragaz medicilor. Conteaza enorm ca fiecare dintre noi sa urmeze intocmai regulile impuse de autoritati (VIDEO)

Impreuna si doar impreuna vom reusi sa trecem cu bine peste criza declansata de noul coronavirus, sustine Klaus Iohannis, intr-un mesaj adresat romanilor. Asta este o certitudine intr-o mare de. continuă pe B1

Macron impune restrictii de miscare dure pentru a incetini raspandirea coronavirusului

Presedintele Emmanuel Macron impune francezilor restrictii de miscare dure, pentru a incetini raspandirea coronavirusului, si a spus luni ca armata va ajuta la tranportarea bolnavilor la spitale.

Liderii europeni au convenit inchiderea granitelor externe ale Europei timp de 30 de zile, pentru a preveni raspandirea coronavirusului

Liderii europeni au convenit marti inchiderea granitelor externe europene timp de 30 de zile, pentru a preveni raspandirea coronavirusului, dar au stabilit crearea unor culoare rapide la frontierele tarilor pentru a mentine circulatia marfurilor, au anuntat liderii comunitari la un summit organizat prin video-conferinta, transmite Reuters.

GABRIEL GRADINESCU: ASF urmareste evolutia si implicatiile in domeniul pietei de capital ale riscurilor generate de raspandirea coronavirusului

ASF are in vedere modificari ale legislatiei secundare privind desfasurarea si organizarea AGA in contextul riscurilor generate de virusul COVID-19 in domeniul pietei de capital si atrage atentia tuturor societatilor privind necesitatea realizarii unei evaluari proprii specifice fiecarui emitent si adoptarii tuturor masurilor necesare conform recomandarilor formulate de autoritatile competente, in vederea prevenirii limitarii raspandirii COVID-19, a declarat vicepresedintele ASF pentru Sectorul Instrumente si Investitii Financiare, Gabriel Gradinescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )