Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ion Ceban, prima intalnire cu Igor Dodon in calitate de primar de Chisinau

Adevărul Adevărul,
Ion Ceban, prima intalnire cu Igor Dodon in calitate de primar de Chisinau

Noul primar de Chisinau, Ion Ceban, a avut prima sa intalnire in calitate de edil al Capitalei cu presedintele tarii, Igor Dodon. Socialistul a spus ca mereu a avut sustinerea sefului statului. continuă pe Adevărul

Ion Ceban, primar general de Chisinau. Instanta a validat mandatul

Mandatul de primar general al municipiului Chisinau a fost validat luni, 11 noiembrie, de catre Judecatoria Chisinau, sediul Rascani. Astfel, candidatul Partidului Socialistilor, Ion Ceban, intra in exercitarea atributiilor de primar, transmite IPN.

Ion Ceban a anuntat prioritatile pe care le va avea la sefia Primariei

Primarul general al municipiului Chisinau, Ion Ceban, isi doreste mai putine formalitati si, din prima zi, sa munceasca dedicat. Edilul spune ca munca la Primarie va incepe maine, la prima ora, insa nu exclude ca ar putea merge si astazi la noul loc de munca. Declaratiile au fost facute luni, 11 noiembrie, dupa sedinta de judecata la care i-a fost validat mandatul de primar, transmite IPN.

Presedintele Igor Dodon, prima reactie dupa demiterea Guvernului: imi asum responsabilitatea de a face totul pentru a evita alegerile anticipate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acuzat-o pe Maia Sandu pentru caderea guvernului in urma motiunii de cenzura. Seful statului moldovean a declarat ca Maia Sandu a provocat demiterea pentru a.

VIDEO Igor Dodon, primele declaratii dupa demiterea Guvernului: Maia Sandu a provocat caderea Cabinetului, dar chem Blocul ACUM la discutii

Presedintele Igor Dodon sustine ca va accepta orice candidatura din partea Blocului proeuropean ACUM pentru functia de premier, in afara de cea a Maiei Sandu. El a acuzt-o pe Maia Sandu ca a provocat intentionat caderea Guvernului, pentru a distrage atentia de la politicile economice esuate.

Igor Dodon: Maia Sandu a provocat intentionat demisia Guvernului. Nu era niciun sens pentru pasul pe care l-a facut

Igor Dodon a dat vina pe Blocul ACUM si pe Maia Sandu pentru demisia Guvernului. Presedintele tarii considera ca Guvernul a incalcat Constitutia cand si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. Seful statului e de parere ca Maia Sandu intentionat a provocat demisia Cabinetului de ministri, pentru ca ar fi constientizat ca nu poate livra rezultate pozitive.

Maia Sandu: Igor Dodon se teme de un procuror independent

Premierul Maia Sandu a declarat ca socialistii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului pentru ca Igor Dodon se teme ca la sefia Procuraturii Generale ar putea ajunge o persoana independenta, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, asa incat prim-ministrul sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

Igor Dodon indeamna Guvernul sa se razgandeasca: Mai sunt cateva zile

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, o indeamna pe prim-ministra Maia Sandu sa se gandeasca inca o data la consecintele pe care le-ar putea avea demiterea Guvernului, daca va fi sustinuta motiunea de cenzura in Parlament, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )