Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ion Chicu:Guvernul va remite in Parlament proiectul care prevede plafonarea taxelor locale

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu:Guvernul va remite in Parlament proiectul care prevede plafonarea taxelor locale

Guvernul va remite in Parlament proiectul ce prevede plafonarea taxelor locale si va insista pe aprobarea lui. O spune premierul Ion Chicu, care subliniaza ca orice speculatie politica ieftina la acest capitol e scumpa pentru economie si investitori). Atragerea investitorilor pe cele 18 platforme industriale din raioane, dar si in celelalte localitati ale tarii, nu este posibila fara o previzibilitate clara in materie de taxe si impozite. continuă pe Adevărul

Ion Chicu ii raspunde Maiei Sandu: Moldova nu a fost si nu este izolata international

Moldova nu este si nu a fost izolata international. Potrivit premierului Ion Chicu, in decursul primului an de mandat, el a avut zeci de intalniri constructive cu mai multi ambasadori in Moldova, printre care ambasadorul SUA, ambasadorul Romaniei, al Rusiei, dar si alte state CSI, transmite IPN. Afirmatiile au fost facute in contextul in care presedintele ales, Maia Sandu, a declarat ca isi propune sa scoata tara din izolare internationala.

Ion Chicu: Examinam posibilitatea introducerii unor masuri menite sa stopeze raspandirea pandemiei

Prim-ministrul Ion Chicu a declarat miercuri, 25 noiembrie, ca autoritatile intreprind toate masurile pentru sporirea capacitatilor sistemului medical, insa este ingrijorat de tendinta alarmanta de infectare.

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

STALIAN ION: Demisia USR din Parlament a creat nervozitate, nu afecteaza pensiile lor speciale

Demisia parlamentarilor USR din Legislativ a creat nervozitate unor partide care nu doresc eliminarea pensiilor speciale, a declarat deputatul Stelian Ion.

STALIAN ION: Demisia USR din Parlament a creat nervozitate

Demisia parlamentarilor USR din Legislativ a creat nervozitate unor partide care nu doresc eliminarea pensiilor speciale, a declarat deputatul Stelian Ion.

Legea care prevede zile libere pentru parinti pe perioada cursurilor online, promulgata de Klaus Iohannis

Parintii isi vor putea lua zile libere platite si cand vor fi suspendate cursurile. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care aproba ordonanta de urgenta a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )