Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Chicu: Vizita lui Klaus Iohannis in Moldova nu a avut continut

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu: Vizita lui Klaus Iohannis in Moldova nu a avut continut

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Ion Chicu, afirma ca vizita presedintelui Roman, Klaus Iohannis, a fost una politica si fara continut. Chiar si asa, Ion Chicu afirma ca Romania a trimis un semnal de sustinere pentru care aduce multumiri, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Dan Dungaciu: Romania trebuie sa foloseasca vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau ca pe un punct de plecare pentru o alta proiectie strategica in Republica Moldova (VIDEO)

Sustinerea pe care Bucurestiul a acordat-o unor personaje politice de nesustinut in Republica Moldova a fost o greseala strategica care, in 2019, a aruncat Romania pe centura geopoliticii, a declarat Dan.

George Simion: Din pacate, vizita lui Klaus Iohannis la Chisinau a fost una modesta

Copresedintele AUR, George Simion, a criticat felul in care a avut loc vizita oficiala la Chisinau a presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit lui, vizita lui Iohannis a fost una modesta, iar liderul de la Cotroceni ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Presedintele Klaus Iohannis la Chisinau: Felicitari, ajutoare, avertismente, asteptari

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Chisinau - prima de la preluarea mandatului in Republica Moldova si prima vizita oficiala dupa preluarea mandatului de presedinte de catre doamna Maia Sandu a avut in program exclusiv intalnirea, felicitarea si discutiile tete a tete si in cadrul delegatilor plus declaratiile de presa, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Igor Dodon, despre ajutorul promis de Klaus Iohannis pentru Moldova: Speram ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte

Liderul Socialistilor, ex-presedintele Igor Dodon, a multumit Romaniei pentru ajutorul promis marti, 29 decembrie, in cadrul vizitei la Chisinau a presedintelui Kaus Iohannis. Totodata, Igor Dodon a accentuat ca spera ca vor fi nu doar vorbe, dar si fapte.

Ion Chicu acuza Romania ca ar fi sprijinit-o pe Maia Sandu la prezidentiale: Este o imixtiune in treburile interne ale R. Moldova

Premierul demisionar al Republicii Moldova, Ion Chicu, sustine ca Bucurestiul a sprijinit-o deschis pe Maia Sandu la prezidentialele din 15 noiembrie. Potrivit lui, acest fapt poate fi calificat ca fiind imixtiune in treburile interne ale tarii.

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Presedintele Romaniei a ajuns la Chisinau. Klaus Iohannis a fost intampinat de Maia Sandu, in prima vizita oficiala la nivel inalt pe care o primeste presedinta Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a inceput vizita oficiala efectuata marti la Chisinau, acolo unde a fost intampinat de noua presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, care se afla la primul.

Klaus Iohannis, vizita la Chisinau pentru a se intalni cu Maia Sanda. Seful statului e primul lider care se vede cu noua presedinta a Rep. Moldova

Klaus Iohannis va merge, marti, intr-o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Presedintele Romaniei va fi primul lider de stat primit de presedintele Maia Sandu, potrivit unui anunt emis de Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )